רוטב ברווז
אם יש לכם מיץ תפוחים, זנגביל, חומץ יין אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו רוטב ברווז, ברווז ברוטב דובדבנים, ו ברווז ברוטב דומדמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מקום שזיפים, משמשים, מיץ תפוחים, חומץ, סוכר, רוטב סויה, זנגביל, אבקת חרדל, פלפל אדום כתוש במחבת רוטב בינוני. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ואז להפחית לרתיחה ולתת לבשל עד הפרי הוא מתרכך לחלוטין רוטב מתעבה, כ 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
מחית עד חלקה עם בלנדר טבילה או בבלנדר רגיל.
מעבירים לקערה ומגישים מיד, או מניחים במיכל אטום במקרר עד 3 שבועות.