רוטב בשר לספגטי עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לרוטב שלך. מנה אחת מכילה 608 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 14 מנות. אם יש לך פטריות, רסק עגבניות, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. נסו ספגטי ברוטב בשר, רוטב ספגטי ובשר, ו רוטב ספגטי שני בשרים (מתכונים דומים).
הוראות
1
קוק הראשון 3 מרכיבים בעציץ מלאי 8 ליטר מעל חום בינוני 8 עד 10 דקות, ערבוב עד בקר מתפורר והוא כבר לא ורוד; לנקז היטב, ולחזור stockpot.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים עגבניות מרוסקות ומרכיבים הנותרים stockpot; להפחית את החום לנמוך, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
הסר מהחום, וקריר.
4
יוצקים לתוך צנצנות מעוקר חם, ולאטום. להכניס למקרר עד 3 ימים, או להקפיא רוטב בשקיות פלסטיק כבדות zip-top עד 3 חודשים (להפשיר במקרר).