קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות14
ציון בריאות28
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רוטב בשר לספגטי

רוטב בשר לספגטי
רוטב בשר לספגטי עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לרוטב שלך. מנה אחת מכילה 608 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 14 מנות. אם יש לך פטריות, רסק עגבניות, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. נסו ספגטי ברוטב בשר, רוטב ספגטי ובשר, ו רוטב ספגטי שני בשרים (מתכונים דומים).

הוראות

1
קוק הראשון 3 מרכיבים בעציץ מלאי 8 ליטר מעל חום בינוני 8 עד 10 דקות, ערבוב עד בקר מתפורר והוא כבר לא ורוד; לנקז היטב, ולחזור stockpot.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים עגבניות מרוסקות ומרכיבים הנותרים stockpot; להפחית את החום לנמוך, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
הסר מהחום, וקריר.
4
יוצקים לתוך צנצנות מעוקר חם, ולאטום. להכניס למקרר עד 3 ימים, או להקפיא רוטב בשקיות פלסטיק כבדות zip-top עד 3 חודשים (להפשיר במקרר).
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן