רוטב בשר מנגלורי ובייקון
בשר בקר Mangalorean ורוטב בייקון עשוי להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 856 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 62 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. 74 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו בייקון, מים, חומץ ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו רוטב בשר כבש Mangalorean, צלי בקר איטי מתבשל עם בייקון-רוטב צ'ילי, ו רוטב בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
שלב בשר, רסק ג ' ינג ' ר, רסק שום, פלפל, חומץ, ו 2 כפיות מלח.
חום 1 1/2 כפות שמן בסיר לחץ על חום גבוה בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים ציפורן וקינמון ומערבבים עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את הבשר במרינדה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה קלה, על 5 דקות
הוסף 1 כוס מים וסיר לחץ סגור. מבשלים מעל לחץ גבוה במשך 45 דקות, ולאחר מכן לשחרר לחץ ולאפשר קיטור לברוח.
מעבירים בשר ומיצים לקערה גדולה.
למחוק סיר לחץ, להוסיף שמן שנותר, ולחזור לחום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה קלה, על 10 דקות.
מוסיפים צ ' ילי ירוק ומערבבים עד ריחני-כ 2 דקות.
מוסיפים צ ' ילי אדום ואבקת כורכום ומערבבים במרץ, כדי לא לשרוף את התבלינים ומבשלים 1 דקה. אם הם נוטים מקל או discolor להוסיף כמה טיפות של מים.
מוסיפים את הבייקון ומערבבים עד הבייקון מתחיל לעבד, על 5 דקות.
מוסיפים את רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב, עד השמן הוא ריחני ומפריד מהתערובת, על 5 דקות.
מוסיפים מים, מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות. החזירו את הבשר והמיצים לסיר ואפשרו לכל המנה לבשל עוד 15 דקות. מתבלים לטעום עם מלח במידת הצורך, ומגישים עם לחם או אורז.