רוטב הברביקיו של לארי
המתכון לרוטב ברביקיו של לארי מוכן בערך 1 שעה ו -30 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וטבעוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 544 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, qt. קטשופ, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור יום האב. מתכונים דומים: צלעות חזיר ברביקיו קלאסיות עם רוטב ברביקיו בייקון מעושן, מחבת תפוחי אדמה של O ' Larry, ו נקניקיות בורבון של לארי.
הוראות
שמן חום ב 4-qt. סיר מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל ושום ומבשלים עד שקוף, כ 15 דקות.
מוסיפים סוכר ופלפל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עד שהסוכר נמס, על 1 דקה.
להוסיף קטשופ, עשן נוזלי, הפחתת קולה. להפחית את החום לרתיחה.
מבשלים 1 שעה כדי להתיך טעמים. באמצעות בלנדר, מערבולת תערובת עד חלקה, על 4 דקות.