קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות3
ציון בריאות49
מגזין

רוטב הודו מוכן מראש

רוטב הודו מוכן מראש
רוטב טורקיה איפור מראש דורש על 3 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 91 גר' של חלבון, 55 גרם של שומן, וסך הכל 1049 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו רוטב די יקר. האוכל הביא לך אותו. אם יש לכם שאלוט, מים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די טוב. נסו רוטב הודו מוכן מראש, רוטב הודו מוכן מראש, ו רוטב הודו מוכן מראש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר גדול ורחב מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את רגלי טורקיה ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד קרום חום נוצר על החלק התחתון של הסיר ואת הרגליים הם השחמה בכל רחבי, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רגל תרנגול הודורגל תרנגול הודו
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים 3/4 כוס היין ומבשלים, מגרדים את חתיכות השחמה מהחלק התחתון של הסיר עם כף עץ, עד ריח האלכוהול נשרף, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את הסלרי, גזר, בצל, טימין, פלפל ועלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
יוצקים את המים, להגדיל את החום גבוה, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד המניה יש טעם טורקיה ברורה, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
6
הסר את הסיר מהחום. באמצעות מלקחיים, להסיר כל חתיכות עצם וירקות גדולים ולהשליך. הגדר מסננת בסדר רשת על כוס מדידה חסינת חום גדולה או קערה עם זרבובית ויוצקים במלאי. תשליך את המוצקים במסננת. תניח את המניה בצד. (אתה צריך בערך 4 עד 4 1/2 כוסות.ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים את שאלוט, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
8
מוסיפים את 3/4 כוס היין הנותרת ומביאים לרתיחה. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד היין מצטמצם בשני שלישים, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מפזרים את הקמח ומבשלים, לטאטא מדי פעם, עד טעם הקמח הגולמי מבושל, על 2 דקות.בעת שטאטא, לאט לשפוך את מלאי טורקיה השמורה לטאטא עד incorporated ואת התערובת היא חלקה. מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. לבשל, לטאטא כל הזמן, עד שהרוטב מתעבה והטעמים מתמזגים, על 8 עד 10 דקות. טעם ועונה עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך.אם לא משרת מיד, להעביר מיכל עם מכסה הידוק ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. מכסים ומקררים עד 4 ימים. כדי לחמם, מניחים את הרוטב בסיר בינוני על אש נמוכה, לטאטא מדי פעם, עד חם, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מלאי טורקיהמלאי טורקיה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות