קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות3
ציון בריאות49
מגזין

רוטב הודו מוכן מראש

רוטב הודו מוכן מראש
רוטב טורקיה איפור מראש דורש על 3 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 91 גר' של חלבון, 55 גרם של שומן, וסך הכל 1049 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו רוטב די יקר. האוכל הביא לך אותו. אם יש לכם שאלוט, מים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די טוב. נסו רוטב הודו מוכן מראש, רוטב הודו מוכן מראש, ו רוטב הודו מוכן מראש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר גדול ורחב מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את רגלי טורקיה ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד קרום חום נוצר על החלק התחתון של הסיר ואת הרגליים הם השחמה בכל רחבי, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רגל תרנגול הודורגל תרנגול הודו
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים 3/4 כוס היין ומבשלים, מגרדים את חתיכות השחמה מהחלק התחתון של הסיר עם כף עץ, עד ריח האלכוהול נשרף, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים את הסלרי, גזר, בצל, טימין, פלפל ועלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5
יוצקים את המים, להגדיל את החום גבוה, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד המניה יש טעם טורקיה ברורה, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
6
הסר את הסיר מהחום. באמצעות מלקחיים, להסיר כל חתיכות עצם וירקות גדולים ולהשליך. הגדר מסננת בסדר רשת על כוס מדידה חסינת חום גדולה או קערה עם זרבובית ויוצקים במלאי. תשליך את המוצקים במסננת. תניח את המניה בצד. (אתה צריך בערך 4 עד 4 1/2 כוסות.ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מוסיפים את שאלוט, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
8
מוסיפים את 3/4 כוס היין הנותרת ומביאים לרתיחה. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד היין מצטמצם בשני שלישים, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מפזרים את הקמח ומבשלים, לטאטא מדי פעם, עד טעם הקמח הגולמי מבושל, על 2 דקות.בעת שטאטא, לאט לשפוך את מלאי טורקיה השמורה לטאטא עד incorporated ואת התערובת היא חלקה. מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. לבשל, לטאטא כל הזמן, עד שהרוטב מתעבה והטעמים מתמזגים, על 8 עד 10 דקות. טעם ועונה עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך.אם לא משרת מיד, להעביר מיכל עם מכסה הידוק ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. מכסים ומקררים עד 4 ימים. כדי לחמם, מניחים את הרוטב בסיר בינוני על אש נמוכה, לטאטא מדי פעם, עד חם, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מלאי טורקיהמלאי טורקיה
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת