קושיקשה
מוכן ב52 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

בשר בקר וקנליני שעועית מינסטרונה

בשר בקר וקנליני שעועית מינסטרונה
בשר בקר וקנליני שעועית Minestrone עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לכו לחנות ותביאו בשר טחון, עגבניות שימורים, עלי דפנה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 52 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מטבל שעועית קנליני, מטבל שעועית קנליני, ו חומוס שעועית קנליני (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בסיר גדול או תנור הולנדי, מוסיפים את השמן וחום על חום בינוני. מערבבים את הבצל, גזר וסלרי ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הירקות רכים, על 5 דקות. להגדיל את החום גבוה ולהוסיף את בשר טחון ושום. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים עד הבשר הוא השחמה מבושל דרך, על 6 עד 7 דקות. מערבבים את רסק העגבניות ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את המרק, עגבניות, שעועית ועלה דפנה. מביאים את התערובת לרתיחה. מקטינים את החום לרתיחה ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
4
הסר את עלה דפנה ולהשליך. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מצקת את המרק לקערות ומקשטת בפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
מצקתמצקת

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.