Puttanesca פסטה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 83 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. אם יש לכם אנשובי, רוטב מרינרה, קלמטן וזיתים פיקולין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: Pastan alla puttanesca {ממש פסטה בסגנון זונה}, פסטה פוטנסקה, ו פסטה פוטנסקה.
הוראות
1
לרסק את פילה אנשובי עם הצד השטוח של הסכין. לאחר הצלפים שטופים, מחית אלה עם שטוח של סכין גם כן.
מרכיבים שתצטרך
פילה אנשובי
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
לטאטא את המרינרה ואת מיץ צדפות יחד בסיר רוטב גדול, העונה עם פלפל שחור טרי, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מוסיפים את האנשובי, צלפים, וממרח צ ' ילי ומערבבים.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מונטה ברנרדי sa ' erta קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 44 דולר.
מונטה ברנרדי סאטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
רובי אדום במראה. ניחוחות אופייניים varietal: אלגנטי, פירותי, אוכמניות, דובדבן, סגול, ונוטסדיקה מינרלית, חם, רך למדי על החיך. טעים, טרי, מעט טאני עם גימור אינטנסיבי, ארוך.