קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות37
מגזין

פסטה פוטנסקה

פסטה פוטנסקה
Puttanesca פסטה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 83 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. אם יש לכם אנשובי, רוטב מרינרה, קלמטן וזיתים פיקולין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: Pastan alla puttanesca {ממש פסטה בסגנון זונה}, פסטה פוטנסקה, ו פסטה פוטנסקה.

הוראות

1
לרסק את פילה אנשובי עם הצד השטוח של הסכין. לאחר הצלפים שטופים, מחית אלה עם שטוח של סכין גם כן.
מרכיבים שתצטרך
פילה אנשוביפילה אנשובי
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
לטאטא את המרינרה ואת מיץ צדפות יחד בסיר רוטב גדול, העונה עם פלפל שחור טרי, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבותשרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מוסיפים את האנשובי, צלפים, וממרח צ ' ילי ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
אנשוביאנשובי
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
4
מוסיפים את העגבניות לרוטב עם הזיתים.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
מוסיפים פטרוזיליה, אורגנו, חומץ ושמן זית. מביאים לרתיחה. בדוק ולהתאים את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
6
רגע לפני ההגשה, לחמם את הרוטב ולזרוק במחבת עם קצת פסטה חמה. למעלה עם פקורינו מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
להוסיף קצת מי פסטה, אם תרצה, כדי לדלל את הרוטב. הרוטב הוא גם נהדר על דג בגריל או על ברוסקטה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
8
(c) 2002 Napa

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)אנשובי קצוץ ומרוסקאנשובי קצוץ ומרוסק6ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי2(יכול להיות או להרחיק)צלפים מלוחים או משומרים, שטוף וקצוץצלפים מלוחים או משומרים, שטוף וקצוץ2(יכול להיות או להרחיק)רסק צ'ילי חם, קצוץ דק (מומלץ: Peperoncino Piccante צ' ילי רסק צ'ילי חם, קצוץ דק (מומלץ: Peperoncino Piccante צ' ילי "להדביק")596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ צדפות (רצוי ללא מלח)מיץ צדפות (רצוי ללא מלח)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכל קלמטה וזיתים מפיקולין, מגולענים ומבותריםכל קלמטה וזיתים מפיקולין, מגולענים ומבותרים3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קצוצים דק עלי אורגנו טריים או 1 1/2 כפיות אורגנו מיובשיםקצוצים דק עלי אורגנו טריים או 1 1/2 כפיות אורגנו מיובשים2(חוֹרֶף)פטרוזיליה איטלקית קצוצה דק, אופציונליפטרוזיליה איטלקית קצוצה דק, אופציונלי2(יכול להיות או להרחיק)1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקלופים, זרעי עגבניות קצוצות בערך (אם אין לך עגבניות על היד, להגדיל את רוטב המרינרה ל 2 כוסות)קלופים, זרעי עגבניות קצוצות בערך (אם אין לך עגבניות על היד, להגדיל את רוטב המרינרה ל 2 כוסות)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מונטה ברנרדי sa ' erta קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 44 דולר.
מונטה ברנרדי סאטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
מונטה ברנרדי סאטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
רובי אדום במראה. ניחוחות אופייניים varietal: אלגנטי, פירותי, אוכמניות, דובדבן, סגול, ונוטסדיקה מינרלית, חם, רך למדי על החיך. טעים, טרי, מעט טאני עם גימור אינטנסיבי, ארוך.