קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

רוטב הודו מוכן מראש

רוטב הודו מוכן מראש
רוטב טורקיה איפור מראש דורש על 5 שעות ו-55 דקות מההתחלה ועד הסוף. לרוטב הזה יש 225 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. . אם יש לך פטריות פורצ'יני, חמאה, יין מרסלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו רוטב הודו מוכן מראש, רוטב הודו מוכן מראש, ו הפוך מראש תרנגול הודו ורוטב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן צמחי בקומקום גדול מעל חום בינוני-גבוה. צוואר תרנגול הודו חום בשמן חם, כ 6 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
צוואר טורקיהצוואר טורקיה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הבצל, הסלרי והגזר; מבשלים עד שהירקות מתחילים להתרכך ולשחות, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
יוצקים את יין Marsala, ולקרצף ולהמיס את כל חתיכות בשר וירקות משחימים את החלק התחתון של המחבת. להעלות את החום גבוה; לבשל עד הנוזל מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מערבבים ב 2 ליטרים של מים קרים, עלה דפנה, שיני שום, ו 1/4 אונקיה מיובשים פטריות פורצ ' יני. להביא לרתיחה, ולהפוך את החום לנמוך. כמו מבשלים מלאי, לרפרף ולהשליך כל קצף שמגיע לפסגה. מכסים חלקית, ומבשלים על אש נמוכה מאוד במשך 4-5 שעות. מסננים החוצה מוצקים, ולהגדיר מרק בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פטריות פורצ ' יני מיובשותפטריות פורצ ' יני מיובשות
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
5
בקערה, לכסות 1/4 אונקיה מיובש פורצ ' יני עם 1 כוס מים חמים; לאפשר rehydrate במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
הסר פטריות ממים, וקוצצים בסדר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
7
מחממים 1/4 חמאת כוס בסיר גדול מעל חום בינוני, ופטריות חומות, כ -10 דקות. מערבבים קמח לתוך פטריות וחמאה, ומבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב כל הזמן, במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
8
לטאטא במרק, על 1/2 כוס בכל פעם, ולהעלות את החום בינוני גבוה; להביא רוטב לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
9
להפחית את החום לרתיחה, ומבשלים רוטב עד מופחת מעובה, על 30 דקות. מערבבים לעתים קרובות. ממש לפני ההגשה, מוסיפים שמנת, ומתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות