רוטב הספגטי הטוב ביותר נטול גלוטן, וצמחוני רוטב. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 208 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, פטריות, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 7 שעות. . מתכונים דומים: ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות), ספגטי ברוטב טונה ועגבניות (ספגטי אל טונו ופומודורו), ו ספגטי אלה וונגול (ספגטי עם רוטב צדפות).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים עגבניות ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
3
מסננים ושוטפים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מים
4
להסיר עורות ולהחזיר עגבניות לסיר ולרסק אותם. מערבבים רסק עגבניות 2 כוסות מים. כיסוי ומבשלים על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
עגבנייה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
בינתיים, להמיס חמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
לטגן שום ועלים מפרץ במשך 1 דקה, ואז מערבבים בצל; לטגן עד בצל הם שקופים. מערבבים בקישואים, פלפל ירוק ואדום ופטריות. לאט לבשל ומערבבים במשך 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום
עלי דפנה
פטריות
קישואים
שום
בצל
7
מערבבים ירקות לתוך רוטב עגבניות ומוסיפים אורגנו, תיבול איטלקי, אבקת צ ' ילי וסוכר חום. מבשלים על אש נמוכה במשך 6 עד 8 שעות. מערבבים בגבינת ריקוטה 10 דקות לפני ההגשה.