רוטב הספגטי של אינגר
. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 85%. נסו ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות), ספגטי ברוטב טונה ועגבניות (ספגטי אל טונו ופומודורו), ו ספגטי אלה וונגול (ספגטי עם רוטב צדפות) (מתכונים דומים).
הוראות מחממים את שמן הזית בסיר על אש בינונית.
מערבבים בצל ושום, ומבשלים 1 דקה. מערבבים בפלפל הפעמון הירוק. מתבלים בבזיליקום, אורגנו ובוליון עוף. מערבבים את רסק העגבניות והעגבניות הכתושות, ומתבלים בתיבול עופות. מבשלים ומערבבים 10 דקות.
מערבבים סוכר לתוך הרוטב. (כמה אנשים להוסיף עד 2 כפות סוכר; אני מציע להתחיל עם 1 כפית.) מתבלים במלח ופלפל. להפחית את החום נמוך, ומבשלים 3 עד 4 שעות.
מרכיבים מנות :
2 קילוגרם אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול 5 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. מנות עוף bouillon גרגרי 1 2 כפיות אבקת שום מים חמים (100°F) 1 2 כפיות אבקת שום שום קצוץ 1 כף. חומץ ביין אדום פלפל ירוק, קצוץ 6 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' 3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי) 1 בצל, קצוץ 1 2 כפיות אבקת שום אורגנו מיובש 2 חתיכות טופי הית' בר 1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ 8 שרימפס וורידים מלח ופלפל לפי הטעם 170 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה