רוטב הספגטי של אינגר
. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 85%. נסו ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות), ספגטי ברוטב טונה ועגבניות (ספגטי אל טונו ופומודורו), ו ספגטי אלה וונגול (ספגטי עם רוטב צדפות) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר על אש בינונית.
מערבבים בצל ושום, ומבשלים 1 דקה. מערבבים בפלפל הפעמון הירוק. מתבלים בבזיליקום, אורגנו ובוליון עוף. מערבבים את רסק העגבניות והעגבניות הכתושות, ומתבלים בתיבול עופות. מבשלים ומערבבים 10 דקות.
מערבבים סוכר לתוך הרוטב. (כמה אנשים להוסיף עד 2 כפות סוכר; אני מציע להתחיל עם 1 כפית.) מתבלים במלח ופלפל. להפחית את החום נמוך, ומבשלים 3 עד 4 שעות.