רוטב הספגטי של בובי הוא רוטב ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, פליאוליתי וראשוני . מתכון זה מספיק ל-8 מנות. תמורת 1.46 דולר למנה , מתכון זה מכסה 14% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 262 קלוריות , 14 גרם חלבון ו -18 גרם שומן . אדם אחד הכין את המתכון הזה ויכין אותו שוב. אם יש לכם מלח כשר, שמן זית, רסק עגבניות וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כשעתיים ו-40 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון ספגטי של 46% , וזה טוב. מתכונים דומים: רוטב הספגטי הטוב ביותר אי פעם , רוטב עגבניות טרי מהגינה וספגטי , וספגטי עם רוטב בולונז .
הוראות
1
מחממים שמן זית בסיר גדול. מטגנים את נקניקיות הבשר והבשר הטחון בשמן החם עד שהנקניקיות מבושלות לחלוטין וכבר לא ורודות במרכז, 3 עד 5 דקות מכל צד. מערבבים את הפטריות, הפלפל האדום, הפלפל הצהוב והבצל לתוך תערובת הבשר; מבשלים ומערבבים עד שהירקות רכים, 5 עד 7 דקות.
מוציאים את הנקניקיות מהסיר ומניחים על קרש חיתוך כדי להתקרר מעט; חותכים לחתיכות קטנות ומחזירים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
מוסיפים לסיר רוטב עגבניות, עגבניות חתוכות לקוביות עם פלפלי צ'ילי ירוקים, רסק עגבניות, חומץ בלסמי, אורגנו, בזיליקום, טימין, מלח כשר, פלפל שחור ומיורן; מערבבים. מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה, תוך ערבוב מדי פעם, במשך שעתיים עד שלוש.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)