רוטב הספגטי תוצרת בית של השף לייל עשוי להיות בדיוק הרוטב שאתם מחפשים. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 746 קלוריות. גשו לסופר וקנו שיני שום, בצל, עגבניות רומה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-45 דקות. נסו פונץ ' סנגריה המיוחד של השף לייל, רוטב הספגטי הביתי של פאם, ו רוטב ספגטי תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
במסננת על סיר בינוני שאינו תגובתי, מסננים את העגבניות של המיץ שלהם לסיר הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
מוסיף את חומץ שרי, סוכר, פתיתי פלפל אדומים, אורגנו, ובזיליקום למיץ העגבניות. מערבבים ומבשלים על אש גבוהה. לאחר בועות מתחילות להיווצר על פני השטח, להפחית לרתוח. אפשר לנוזל להפחית ב-1/2 או עד שהנוזל התעבה לכדי עקביות סירופ רופפת.לסחוט כל עגבניה ביסודיות כדי להבטיח שרוב הזרעים מוסרים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
חומץ שרי
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר
3
חותכים גזר, בצל וסלרי לגדלים אחידים ומשלבים עם שמן זית ושום במחבת צלייה לא תגובתית על אש נמוכה. הזיעו את mirepoix עד הגזר רך הבצל הופך שקוף, 15 עד 20 דקות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
4
מוסיפים את העגבניות והצלפים למחבת הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
5
מניחים מחבת צלייה על המדף האמצעי של התנור לצלות במשך 15 עד 20 דקות, ערבוב כל 5 דקות. עגבניות צריך להתחיל חום מעט על הקצוות עם קרמליזציה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הסר את המחבת מן broiler.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מניחים את המחבת מעל 2 מבערים על הכיריים.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים 1/2 כוס היין לעגבניות ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות על אש בינונית, ומוגדרים aside.In סיר 10 ליטר גדול מעל חום בינוני, לטגן את בשר בקר הקרקע, חזיר ונקניק עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
9
הסר מהמחבת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מסננים את עודף שומן הזמנת כ 2 כפות.
11
מוסיפים את הבשר, העגבניות והמרכיבים הנותרים ושומן שמורות ומערבבים עד לקבלת חלקה. מבשלים במשך 3 עד 4 שעות על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע חריכה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
מים כדי לאפשר
12
להוסיף יותר מים לפי הצורך רוטב דק ולהתאים תבלינים לפי הטעם.בשר משמש בעיקר כדי טעם הרוטב כך שאם תרצה תצטרך יותר לארוחות עתידיות.