רוטב הספגטי תוצרת בית של השף לייל עשוי להיות בדיוק הרוטב שאתם מחפשים. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 746 קלוריות. גשו לסופר וקנו שיני שום, בצל, עגבניות רומה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-45 דקות. נסו פונץ ' סנגריה המיוחד של השף לייל, רוטב הספגטי הביתי של פאם, ו רוטב ספגטי תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
במסננת על סיר בינוני שאינו תגובתי, מסננים את העגבניות של המיץ שלהם לסיר הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 כף סוכר אדום גס
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
מוסיף את חומץ שרי, סוכר, פתיתי פלפל אדומים, אורגנו, ובזיליקום למיץ העגבניות. מערבבים ומבשלים על אש גבוהה. לאחר בועות מתחילות להיווצר על פני השטח, להפחית לרתוח. אפשר לנוזל להפחית ב-1/2 או עד שהנוזל התעבה לכדי עקביות סירופ רופפת.לסחוט כל עגבניה ביסודיות כדי להבטיח שרוב הזרעים מוסרים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
חומץ שרי
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 בצל אדום, קוביות קטנות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר
3
חותכים גזר, בצל וסלרי לגדלים אחידים ומשלבים עם שמן זית ושום במחבת צלייה לא תגובתית על אש נמוכה. הזיעו את mirepoix עד הגזר רך הבצל הופך שקוף, 15 עד 20 דקות.
מניחים מחבת צלייה על המדף האמצעי של התנור לצלות במשך 15 עד 20 דקות, ערבוב כל 5 דקות. עגבניות צריך להתחיל חום מעט על הקצוות עם קרמליזציה קלה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
סוכריות מצופות שוקולד
6
הסר את המחבת מן broiler.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מניחים את המחבת מעל 2 מבערים על הכיריים.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים 1/2 כוס היין לעגבניות ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות על אש בינונית, ומוגדרים aside.In סיר 10 ליטר גדול מעל חום בינוני, לטגן את בשר בקר הקרקע, חזיר ונקניק עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
גבינת זרלה מגוררת חלקית
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
9
הסר מהמחבת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
מסננים את עודף שומן הזמנת כ 2 כפות.
11
מוסיפים את הבשר, העגבניות והמרכיבים הנותרים ושומן שמורות ומערבבים עד לקבלת חלקה. מבשלים במשך 3 עד 4 שעות על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע חריכה.