רוטב הספגטי תוצרת בית של השף לייל עשוי להיות בדיוק הרוטב שאתם מחפשים. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 746 קלוריות. גשו לסופר וקנו שיני שום, בצל, עגבניות רומה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-45 דקות. נסו פונץ ' סנגריה המיוחד של השף לייל, רוטב הספגטי הביתי של פאם, ו רוטב ספגטי תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
במסננת על סיר בינוני שאינו תגובתי, מסננים את העגבניות של המיץ שלהם לסיר הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 כף סוכר אדום גס
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
מוסיף את חומץ שרי, סוכר, פתיתי פלפל אדומים, אורגנו, ובזיליקום למיץ העגבניות. מערבבים ומבשלים על אש גבוהה. לאחר בועות מתחילות להיווצר על פני השטח, להפחית לרתוח. אפשר לנוזל להפחית ב-1/2 או עד שהנוזל התעבה לכדי עקביות סירופ רופפת.לסחוט כל עגבניה ביסודיות כדי להבטיח שרוב הזרעים מוסרים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
חומץ שרי
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
רצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
3
חותכים גזר, בצל וסלרי לגדלים אחידים ומשלבים עם שמן זית ושום במחבת צלייה לא תגובתית על אש נמוכה. הזיעו את mirepoix עד הגזר רך הבצל הופך שקוף, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטה
4
מוסיפים את העגבניות והצלפים למחבת הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטה
5
מניחים מחבת צלייה על המדף האמצעי של התנור לצלות במשך 15 עד 20 דקות, ערבוב כל 5 דקות. עגבניות צריך להתחיל חום מעט על הקצוות עם קרמליזציה קלה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטה
בצל קצוץ (2 בצלים)
6
הסר את המחבת מן broiler.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מניחים את המחבת מעל 2 מבערים על הכיריים.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים 1/2 כוס היין לעגבניות ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות על אש בינונית, ומוגדרים aside.In סיר 10 ליטר גדול מעל חום בינוני, לטגן את בשר בקר הקרקע, חזיר ונקניק עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
גבינת זרלה מגוררת חלקית
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
9
הסר מהמחבת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מסננים את עודף שומן הזמנת כ 2 כפות.
11
מוסיפים את הבשר, העגבניות והמרכיבים הנותרים ושומן שמורות ומערבבים עד לקבלת חלקה. מבשלים במשך 3 עד 4 שעות על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע חריכה.