קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות36
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רוטב הספגטי תוצרת בית של השף לייל

רוטב הספגטי תוצרת בית של השף לייל
רוטב הספגטי תוצרת בית של השף לייל עשוי להיות בדיוק הרוטב שאתם מחפשים. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 746 קלוריות. גשו לסופר וקנו שיני שום, בצל, עגבניות רומה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-45 דקות. נסו פונץ ' סנגריה המיוחד של השף לייל, רוטב הספגטי הביתי של פאם, ו רוטב ספגטי תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
במסננת על סיר בינוני שאינו תגובתי, מסננים את העגבניות של המיץ שלהם לסיר הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
מוסיף את חומץ שרי, סוכר, פתיתי פלפל אדומים, אורגנו, ובזיליקום למיץ העגבניות. מערבבים ומבשלים על אש גבוהה. לאחר בועות מתחילות להיווצר על פני השטח, להפחית לרתוח. אפשר לנוזל להפחית ב-1/2 או עד שהנוזל התעבה לכדי עקביות סירופ רופפת.לסחוט כל עגבניה ביסודיות כדי להבטיח שרוב הזרעים מוסרים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
חומץ שריחומץ שרי
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
3
חותכים גזר, בצל וסלרי לגדלים אחידים ומשלבים עם שמן זית ושום במחבת צלייה לא תגובתית על אש נמוכה. הזיעו את mirepoix עד הגזר רך הבצל הופך שקוף, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
(בערך, כדי ליצור Roux)(בערך, כדי ליצור Roux)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
4
מוסיפים את העגבניות והצלפים למחבת הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
5
מניחים מחבת צלייה על המדף האמצעי של התנור לצלות במשך 15 עד 20 דקות, ערבוב כל 5 דקות. עגבניות צריך להתחיל חום מעט על הקצוות עם קרמליזציה קלה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
הסר את המחבת מן broiler.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מניחים את המחבת מעל 2 מבערים על הכיריים.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים 1/2 כוס היין לעגבניות ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות על אש בינונית, ומוגדרים aside.In סיר 10 ליטר גדול מעל חום בינוני, לטגן את בשר בקר הקרקע, חזיר ונקניק עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
9
הסר מהמחבת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מסננים את עודף שומן הזמנת כ 2 כפות.
11
מוסיפים את הבשר, העגבניות והמרכיבים הנותרים ושומן שמורות ומערבבים עד לקבלת חלקה. מבשלים במשך 3 עד 4 שעות על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע חריכה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
12
להוסיף יותר מים לפי הצורך רוטב דק ולהתאים תבלינים לפי הטעם.בשר משמש בעיקר כדי טעם הרוטב כך שאם תרצה תצטרך יותר לארוחות עתידיות.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'

מרכיבים

6עליםלבזיליקום טרי . (כדי chifponade עלים קטנים יותר, כגון בזיליקום, הם יכולים להיות מוערמים, ואז התגלגל ופרוס על פני) או 1 כף בזיליקום מיובשלבזיליקום טרי . (כדי chifponade עלים קטנים יותר, כגון בזיליקום, הם יכולים להיות מוערמים, ואז התגלגל ופרוס על פני) או 1 כף בזיליקום מיובש2קילוגרםעגבניות שימורים שלמיםעגבניות שימורים שלמים32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסצלפים, שטוף סחוטצלפים, שטוף סחוט2בצל צהוב, קצוץ דקבצל צהוב, קצוץ דק2ביוןעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבשיין אדום יבש6largesשיני שום, לחוץשיני שום, לחוץ454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בשר בקר טחון עגולבשר בקר טחון עגול1אוראו ממולאים כפוליםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חזיר טחוןחזיר טחון454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'נקניק איטלקינקניק איטלקי2חתיכות טופי הית' בר1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר2largesבצל, קצוץבצל, קצוץ11 כף אורגנו מיובשאורגנו טריאורגנו טרי62 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסגבינת פרמזןגבינת פרמזן4פטריות פורטבלה טריות, coarsley קצוץפטריות פורטבלה טריות, coarsley קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםבצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1קילוגרםעגבניות רומא, חתוכות לקוביותעגבניות רומא, חתוכות לקוביות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ יין שריחומץ יין שרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון510חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'ציד רסק עגבניותציד רסק עגבניות3קילוגרםרצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת