רוטב הפחתת יין אדום (Marchand du Vin)
רוטב הפחתת יין אדום (Marchand du Vin) עשוי להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 123 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך עלי דפנה, יין בעל גוף מלא, קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: סטייק עם שאלוט-רוטב יין אדום (bifteck Marchand De Vin), כריך פניני שוקולד ברי עם רוטב הפחתת יין # SundaySupper, ו הפחתת יין אדום.
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בסיר קטן; להביא לרתיחה. מבשלים עד מופחת 3 כפות (כ 10 דקות). מסננים תערובת דרך מסננת מעל קערה; להשליך מוצקים.
מוסיפים חמאה, ערבוב כל הזמן עד חלקה. מערבבים במלח ופלפל.