רוטב הקרקר של סבתא
רוטב הקרקר של סבתא דורש בערך 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 163 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל טחון, מרק עוף, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 38%. נסו הרוטב היווני של סבתא שלי., רוטב העופות של סבתא, ו הרוטב הלח של סבתא סטול. (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את קרקרים מלוחים, סלרי, בצל, ביצים, פטרוזיליה ופלפל. תניח בצד.
מדוד את החצי וחצי לתוך כוס קטנה ומערבבים בקורנפלור. מביאים את מרק העוף לרתיחה בסיר קטן. מערבבים את חצי חצי ומבשלים במשך כמה דקות כדי להתעבות. הרוטב יהיה דק במקצת.
יוצקים רוטב חם על תערובת קרקר כוס אחת בכל פעם, ערבוב בכל פעם, עד הרוטב לח אבל לא מרקי. מכסים את הקערה בחוזקה בנייר אלומיניום ולתת לנוח 10 דקות לפני ההגשה.