הרוטב ללחם תירס של לואיז יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 486 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. אם יש לך נקניק אנדויל, סלרי, פקאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 44%. נסו רוטב לחם תירס, רוטב לחם תירס, ו רוטב לחם תירס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים 1/2 כוס חמאה במחבת 13-x 9 אינץ', וחום בתנור ב 425 במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מערבבים קמח תירס לבן וסוכר בקערה גדולה; לטאטא ב 2 ביצים וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס לבן
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים חמאה חמה לתוך הבלילה, ערבוב עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
4
יוצקים את הבלילה למחבת.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
אופים ב 425 במשך 30 דקות או עד חום זהוב. מגניב ולהתפורר לתוך קערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
נקניק אנדויל קצוץ מוקפץ במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה 3 עד 4 דקות או עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
מוסיפים בצל ירוק פרוס, סלרי קצוץ, בצל קצוץ ופלפל ירוק לקוביות למחבת; מטגנים 5 דקות או עד שהירקות רכים. תערובת נקניק כפית לתוך קערה עם תערובת לחם תירס.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
להמיס 1/2 כוס חמאה במחבת; להוסיף פטריות חתוכות לקוביות, ו 5 דקות. אם תרצה, להפחית את זמן המוקפץ ל 3 דקות, ולהוסיף 1 כוס שרי יבש למחבת. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
שרי יבש
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הפס פרקר סנטה ברברה ריזלינג עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.