קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רוטב לחם תירס

רוטב לחם תירס
רוטב לחם תירס הוא מנת תוספת צמחונית. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 319 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. גשו לסופר וקנו קמח, סודה לשתייה, מרווה טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו רוטב לחם תירס, רוטב לחם תירס, ו רוטב לחם תירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
יום לפני ביצוע המילוי, אופים את לחם התירס: מחממים התנור ל 450 מעלות F. להמיס 2 כפות התקצרות במחבת ברזל יצוק 9 אינץ ' על חום בינוני. בינתיים, לשלב את קמח התירס, קמח, אבקת אפייה, מלח וסודה לשתייה בקערת ערבוב גדולה. בקערה נפרדת, לטאטא את החמאה, חלב וביצה עד בשילוב. לאט לאט לשלב את החומרים הרטובים לתוך יבש, ערבוב עד בשילוב. ממיסים את 1/4 כוס הנותרים קיצור במיקרוגל ולהוסיף הבלילה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
חלב-חמאהחלב-חמאה
קיצורקיצור
לחם תירסלחם תירס
קמח תירסקמח תירס
מילוימילוי
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מיקרוגלמיקרוגל
תנורתנור
מחבתמחבת
מקציףמקציף
2
יוצקים את הבלילה למחבת החמה, להחליק את פני השטח עם מרית גומי.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מריתמרית
3
אופים עד חום זהוב, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
תן ללחם התירס להתקרר במחבת, ואז לחתוך לקוביות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
לחם תירסלחם תירס
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מורחים את לחם התירס וקוביות לחם צרפתי על 2 סדינים אפייה ולתת להתייבש בטמפרטורת החדר, חשוף, עד פריך לחלוטין, על 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי
לחם תירסלחם תירס
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
להעביר לקערה גדולה ולזרוק לערבב אותם קצת.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
הפוך את המילוי: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. ממיסים את החמאה במחבת גדולה או תנור הולנדי על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
מחבתמחבת
תנורתנור
8
מוסיף את הסלרי, גזר ובצל ומבשלים עד הבצל הוא כמעט שקוף, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
9
מוסיפים את מרק העוף ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ולהוסיף רוזמרין, טימין, מרווה כורכום. בהדרגה מצקת את תערובת המרק לתוך הקערה עם הלחם, משליך בעדינות. לטעום כמו שאתה הולך ולהוסיף מלח בזהירות. אם התערובת אינה לחה מספיק, להוסיף קצת יותר מרק עוף. מוסיפים את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
רוזמריןרוזמרין
כורכוםכורכום
פטרוזיליהפטרוזיליה
לחםלחם
טימיןטימין
מרווהמרווה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
קערהקערה
10
מעבירים את התערובת לתבנית אפייה 9 על 13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
11
אופים עד חום זהוב, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
תן לנוח 10 דקות לפני ההגשה.
13
צילום לינדה פוגליס

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Gunderloch Estate ריזלינג יבש. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
Gunderloch Estate ריזלינג יבש
Gunderloch Estate ריזלינג יבש