קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רוטב לחם תירס

רוטב לחם תירס
רוטב לחם תירס הוא מנת תוספת צמחונית. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 319 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. גשו לסופר וקנו קמח, סודה לשתייה, מרווה טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו רוטב לחם תירס, רוטב לחם תירס, ו רוטב לחם תירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
יום לפני ביצוע המילוי, אופים את לחם התירס: מחממים התנור ל 450 מעלות F. להמיס 2 כפות התקצרות במחבת ברזל יצוק 9 אינץ ' על חום בינוני. בינתיים, לשלב את קמח התירס, קמח, אבקת אפייה, מלח וסודה לשתייה בקערת ערבוב גדולה. בקערה נפרדת, לטאטא את החמאה, חלב וביצה עד בשילוב. לאט לאט לשלב את החומרים הרטובים לתוך יבש, ערבוב עד בשילוב. ממיסים את 1/4 כוס הנותרים קיצור במיקרוגל ולהוסיף הבלילה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
חלב-חמאהחלב-חמאה
קיצורקיצור
לחם תירסלחם תירס
קמח תירסקמח תירס
מילוימילוי
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מיקרוגלמיקרוגל
תנורתנור
מחבתמחבת
מקציףמקציף
2
יוצקים את הבלילה למחבת החמה, להחליק את פני השטח עם מרית גומי.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מריתמרית
3
אופים עד חום זהוב, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
תן ללחם התירס להתקרר במחבת, ואז לחתוך לקוביות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
לחם תירסלחם תירס
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מורחים את לחם התירס וקוביות לחם צרפתי על 2 סדינים אפייה ולתת להתייבש בטמפרטורת החדר, חשוף, עד פריך לחלוטין, על 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי
לחם תירסלחם תירס
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
להעביר לקערה גדולה ולזרוק לערבב אותם קצת.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
הפוך את המילוי: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. ממיסים את החמאה במחבת גדולה או תנור הולנדי על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
מחבתמחבת
תנורתנור
8
מוסיף את הסלרי, גזר ובצל ומבשלים עד הבצל הוא כמעט שקוף, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
9
מוסיפים את מרק העוף ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ולהוסיף רוזמרין, טימין, מרווה כורכום. בהדרגה מצקת את תערובת המרק לתוך הקערה עם הלחם, משליך בעדינות. לטעום כמו שאתה הולך ולהוסיף מלח בזהירות. אם התערובת אינה לחה מספיק, להוסיף קצת יותר מרק עוף. מוסיפים את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
רוזמריןרוזמרין
כורכוםכורכום
פטרוזיליהפטרוזיליה
לחםלחם
טימיןטימין
מרווהמרווה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
קערהקערה
10
מעבירים את התערובת לתבנית אפייה 9 על 13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
11
אופים עד חום זהוב, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
תן לנוח 10 דקות לפני ההגשה.
13
צילום לינדה פוגליס

מרכיבים

1גבינת פרמזן מגוררת2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן2גזר, קצוץ דקגזר, קצוץ דק4ביוןסלרי, קצוץ דק (כולל עלים)סלרי, קצוץ דק (כולל עלים)1כיכרלחם צרפתי פריך, חתוך לקוביות 1 אינץ '( כ 8 כוסות)לחם צרפתי פריך, חתוך לקוביות 1 אינץ '( כ 8 כוסות)1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש1כף. חומץ ביין אדוםפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)רוזמרין טרי קצוץרוזמרין טרי קצוץ0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)מרווה קרקעמרווה קרקע12קצת קישואים קצוציםמלח כשרמלח כשר9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק עוף דל נתרן, בתוספת יותר במידת הצורךמרק עוף דל נתרן, בתוספת יותר במידת הצורך1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות1כף. חומץ ביין אדוםבצל, חתוך לקוביותבצל, חתוך לקוביות1אוראו ממולאים כפולים1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)כורכום (אופציונלי)כורכום (אופציונלי)1stickחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקיצור ירקותקיצור ירקות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח תירס צהובקמח תירס צהוב

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Gunderloch Estate ריזלינג יבש. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
Gunderloch Estate ריזלינג יבש
Gunderloch Estate ריזלינג יבש