רוטב לחם תירס
רוטב לחם תירס הוא מנת תוספת צמחונית. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 319 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. גשו לסופר וקנו קמח, סודה לשתייה, מרווה טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו רוטב לחם תירס, רוטב לחם תירס, ו רוטב לחם תירס (מתכונים דומים).
הוראות
יום לפני ביצוע המילוי, אופים את לחם התירס: מחממים התנור ל 450 מעלות F. להמיס 2 כפות התקצרות במחבת ברזל יצוק 9 אינץ ' על חום בינוני. בינתיים, לשלב את קמח התירס, קמח, אבקת אפייה, מלח וסודה לשתייה בקערת ערבוב גדולה. בקערה נפרדת, לטאטא את החמאה, חלב וביצה עד בשילוב. לאט לאט לשלב את החומרים הרטובים לתוך יבש, ערבוב עד בשילוב. ממיסים את 1/4 כוס הנותרים קיצור במיקרוגל ולהוסיף הבלילה, ערבוב כל הזמן.
יוצקים את הבלילה למחבת החמה, להחליק את פני השטח עם מרית גומי.
אופים עד חום זהוב, 20 עד 25 דקות.
תן ללחם התירס להתקרר במחבת, ואז לחתוך לקוביות 1 אינץ'.
מורחים את לחם התירס וקוביות לחם צרפתי על 2 סדינים אפייה ולתת להתייבש בטמפרטורת החדר, חשוף, עד פריך לחלוטין, על 24 שעות.
להעביר לקערה גדולה ולזרוק לערבב אותם קצת.
הפוך את המילוי: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. ממיסים את החמאה במחבת גדולה או תנור הולנדי על חום בינוני.
מוסיף את הסלרי, גזר ובצל ומבשלים עד הבצל הוא כמעט שקוף, על 6 דקות.
מוסיפים את מרק העוף ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ולהוסיף רוזמרין, טימין, מרווה כורכום. בהדרגה מצקת את תערובת המרק לתוך הקערה עם הלחם, משליך בעדינות. לטעום כמו שאתה הולך ולהוסיף מלח בזהירות. אם התערובת אינה לחה מספיק, להוסיף קצת יותר מרק עוף. מוסיפים את הפטרוזיליה.
מעבירים את התערובת לתבנית אפייה 9 על 13 אינץ'.
אופים עד חום זהוב, 20 עד 25 דקות.
תן לנוח 10 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Gunderloch Estate ריזלינג יבש. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![Gunderloch Estate ריזלינג יבש]()
Gunderloch Estate ריזלינג יבש