אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכוני hor d ' oeuvre, כך לתת רוטב סויה-ודבש-מזוגג טורקיה לנסות. מנה אחת מכילה 141 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. מתאים ל-45 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמישה תבלינים, בצל ירוק, הודו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו קבב סטייק סויה דבש עם רוטב לימון כוסברה, רוטב סויה ודבש תרנגול הודו מזוגג, ו עוף מזוגג סויה זנגביל דביק (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה מאוד, לטאטא יחד את רוטב הסויה, דבש, שמן שומשום וחצי זנגביל.
מרכיבים שתצטרך
כוס אדמה קפוא, מופשר
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
שים את ההודו בקערה, צד השד למטה, ומרינדה בטמפרטורת החדר במשך 45 דקות. הפעל את טורקיה ואת השד לרבד בצד למעלה במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הגדר מתלה במחבת צלייה גדולה. בקערה קטנה, לשלב את המלח, פלפל ואבקת חמישה תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
הסר את טורקיה מן המרינדה; להזמין את המרינדה. הגדר את טורקיה על המדף, השד בצד למעלה, ואת העונה פנימה והחוצה עם תערובת מלח. למלא את החלל עם הבצל הירוק ואת הג ' ינג ' ר שנותר. הפוך את חזה ההודו למטה על המדף.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעור
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
תלת עצות, גזוז
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
(צינור גדול)
6
הוסף 2 כוסות מים למחבת הקלייה. באופן רופף לכסות את טורקיה עם אוהל רדיד.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
צולים את ההודו במשך 4 שעות, צולים עם חלק מהמרינדה השמורה כל שעה ומוסיפים סך של 3 כוסות מים למחבת במהלך הקלייה. הפוך את צד חזה טורקיה מעלה ו baste היטב עם המרינדה השמורה. צלי שנחשף במשך 30 דקות, צולה פעם אחת באמצע הבישול. ההודו נעשה כאשר מדחום שנקרא מיידית מוכנס ב רשם הירך 16
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעור
תלת עצות, גזוז
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
בזהירות לשפוך את המיצים מחלל טורקיה לתוך מחבת צלייה ולהעביר את טורקיה ללוח גילוף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
9
תן לנוח במקום חם במשך 30 דקות.
10
בינתיים, מסננים את מיצי המחבת לתוך סיר גדול לרפרף את השומן.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מוסיפים את ציר העוף למיצים יחד עם 3 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
12
בקערה בינונית, למזג את החמאה עם הקמח כדי להפוך את משחה חלקה. בהדרגה לטאטא 2 כוסות של מיצי פאן חם עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
לטאטא את התערובת לתוך הסיר ולהביא את הרוטב לרתיחה, לטאטא כל הזמן, עד מעובה. מבשלים את הרוטב על אש נמוכה, לטאטא מדי פעם, עד שלא נשאר טעם גס, כ 8 דקות. תחתכי את ההודו, תעבירי את הרוטב ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק