רוטב סלט תפוחי אדמה אני
רוטב לסלט תפוחי אדמה אני דורש בערך 15 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל של 115 קלוריות. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות ידידותי מאוד עבור הרביעי ביולי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. אם יש לכם חמאה, מים, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 9%. מתכונים דומים: רוטב הבית המיוחד של יום ראשון-מחפש רוטב לסלט שמנת, חריף ומלא בעשבי תיבול טריים? אתה יכול להכין את רוטב הסלט הזה בבית בקלות, סלט תפוחי אדמה עם רוטב אבוקדו, ו סלט ביצים ותפוחי אדמה עם רוטב חלב חמאה.
הוראות
בסיר שלבו את החרדל היבש, הקמח, החמאה, הביצים, הסוכר, המים והחומץ. מבשלים על אש בינונית-גבוהה עד סמיך ונחמד וחלק, תוך ערבוב לעיתים קרובות. במידת הצורך, להוסיף עד 1 כף קמח נוסף. מניחים בצד להתקרר.
מערבבים יחד רוטב מקורר עם חלק אחד שווה רוטב סלט שמנת.
יוצקים מספיק רוטב על תפוחי אדמה מבושלים לציפוי.