קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות0
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רוטב סלק חזרת

רוטב סלק חזרת
אם יש לך חומץ תפוחים תפוחים, מלח, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: רוטב סלק חזרת, סלט סלק חזרת, ו סלט סלק חזרת.

הוראות

1
במעבד מזון מצויד בלהב רטוש גס, חזרת לגרוס. לשנות להב בצורת S מתכת חזרת מערבולת כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
חזרתחזרת
בשר טחוןבשר טחון
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
הוסף סלק; להסתחרר כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
3
מוסיפים חומץ, סוכר ומלח ומערבבים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
לגרד לתוך קערה, כיסוי, וצינה אטום עד ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
* לקנות בשוקי תוצרת מצויד היטב.
6
הפוך קדימה: להירגע עד 1 שבוע.