רוטב סלק חזרת
אם יש לך חומץ תפוחים תפוחים, מלח, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: רוטב סלק חזרת, סלט סלק חזרת, ו סלט סלק חזרת.
הוראות
במעבד מזון מצויד בלהב רטוש גס, חזרת לגרוס. לשנות להב בצורת S מתכת חזרת מערבולת כדי לרכך.
הוסף סלק; להסתחרר כדי לרכך.
מוסיפים חומץ, סוכר ומלח ומערבבים עד לקבלת חלקה.
לגרד לתוך קערה, כיסוי, וצינה אטום עד ההגשה.
* לקנות בשוקי תוצרת מצויד היטב.
הפוך קדימה: להירגע עד 1 שבוע.