רוטב ספגטי בולונז בבישול איטי
רוטב ספגטי בולוניה בבישול איטי הוא מתכון ללא גלוטן עם 12 מנות. מנה אחת מכילה 326 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -17 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 19 שעות . אם יש לך תירס גרעיני, מלח, זיתים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון מצטיין של 83% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון דלעת ספגטי בסיר אחד ורוטב בשר (סיר לחץ וסיר בישול איטי) , דלעת ספגטי בסיר אחד ורוטב בשר (סיר לחץ וסיר בישול איטי) ורוטב ספגטי בסיר איטי .
הוראות
מכסים את פולי הסויה במים ומשרים למשך מספר שעות, או למשך הלילה.
בסיר איטי משלבים פולי סויה, עגבניות, בצל, במיה, זיתים ירוקים, זיתים שחורים, רסק עגבניות, עגבניות קצוצות, גבינת פרמזן, יין, שמן זית, תירס, אורגנו, בזיליקום, תיבול איטלקי, מלח ופלפל.
מבשלים על נמוך במשך 12 עד 24 שעות, תוך ערבוב מדי פעם.