קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 15 דק.
מנות16
ציון בריאות11
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רוטב ספגטי מבושל איטי להפליא

רוטב ספגטי מבושל איטי להפליא
רוטב ספגטי בישול איטי להפליא נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 16 מנות. לרוטב הזה יש 173 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך בזיליקום, פטרוזיליה, פלפל קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: רוטב ספגטי מבושל איטי להפליא, רוטב ספגטי מבשל איטי, ו רוטב ספגטי מבשל איטי.

הוראות

1
מערבבים יחד את העגבניות המרוסקות, רוטב עגבניות, עגבניות מבושלות, 1 כוס יין אדום, זיתים ירוקים, 4 כפיות מלח ים, בזיליקום, אורגנו, פפריקה ופלפל קאיין בבישול איטי. כוון את התנור נמוך.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מבושלותעגבניות מבושלות
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
שמיר קצוץ, או כל עשב טרי שאתה נהנה ממנושמיר קצוץ, או כל עשב טרי שאתה נהנה ממנו
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
בעוד התנור מתחמם, מניחים 3 כפות של שמן זית במחבת מעל חום בינוני, ומבשלים 3/4 כוס בצל מתוק עד הבצל רק מתחיל לרכך, על 2 דקות; מערבבים ב 1 שן שום. מבשלים את התערובת במשך 3 דקות נוספות לפני ערבוב פטרוזיליה ופטריות. להפחית את החום, ומבשלים את התערובת במשך כ 10 דקות. מערבבים את הסוכר החום, ומערבבים כדי להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
בצל מתוקבצל מתוק
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
בעוד הפטרוזיליה והפטריות מבשלות, מחממים 3 כפות נוספות של שמן זית במחבת מעל חום בינוני, ומערבבים את הבצל הנותר ואת הנקניק. חום את הנקניק, לשבור את הבשר עד מתפורר כפי שהוא מבשל, על 10 דקות; עונה את התערובת עם פלפל לבן כמון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
יוצקים 1 כוס אדומה למחבת, לגרד את המחבת עם כף עץ להמיס כל פיסות טעם חום לתוך היין. מבשלים במשך כ 10 דקות; יוצקים את תערובת הנקניקיות למחבת עם פטרוזיליה ופטריות. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני נמוך רק עד שכל החומרים היו זמן להציג את עצמם זה לזה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
יוצקים את תערובת הנקניק לתוך התנור האיטי.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
6
מבשלים נמוך במשך 8 שעות עד לילה.
7
להוסיף עוד יין אדום או מים במידת הצורך כדי למנוע את הרוטב מקבל עבה מדי בוער על הקרקעית.
מרכיבים שתצטרך
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב

מרכיבים

11 קילו קישואים,דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה425אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)794אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול1(יכול להיות או להרחיק)1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם2(חוֹרֶף)מים חמים (100°F)מים חמים (100°F)1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטריות טריות פרוסותפטריות טריות פרוסות1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה2ציפורןשום, כתוש וקצוץשום, כתוש וקצוץ2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקזיתים ירוקים פרוסיםזיתים ירוקים פרוסים1(יכול להיות או להרחיק)כמון טחוןכמון טחון11 קילו קישואים,פלפל לבן טחוןפלפל לבן טחון1(יכול להיות או להרחיק)פפריקה הונגריתפפריקה הונגרית340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קישורי נקניק איטלקי, תרמילים הוסרוקישורי נקניק איטלקי, תרמילים הוסרו3(חוֹרֶף)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)2(יכול להיות או להרחיק)אורגנו מיובשאורגנו מיובש2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין אדום, או יותר במידת הצורךיין אדום, או יותר במידת הצורך4(יכול להיות או להרחיק)גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם1קילוגרםעגבניות מבושלותעגבניות מבושלות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל מתוק קצוץ דק, מחולקבצל מתוק קצוץ דק, מחולק