רוטב ספגטי בישול איטי להפליא נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 16 מנות. לרוטב הזה יש 173 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך בזיליקום, פטרוזיליה, פלפל קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: רוטב ספגטי מבושל איטי להפליא, רוטב ספגטי מבשל איטי, ו רוטב ספגטי מבשל איטי.
הוראות
1
מערבבים יחד את העגבניות המרוסקות, רוטב עגבניות, עגבניות מבושלות, 1 כוס יין אדום, זיתים ירוקים, 4 כפיות מלח ים, בזיליקום, אורגנו, פפריקה ופלפל קאיין בבישול איטי. כוון את התנור נמוך.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מבושלות
1 ג'לפנו טרי שלם
שמיר קצוץ, או כל עשב טרי שאתה נהנה ממנו
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
אבקת זרעי אהבה
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
פחיות) מרק עוף דל נתרן
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
בעוד התנור מתחמם, מניחים 3 כפות של שמן זית במחבת מעל חום בינוני, ומבשלים 3/4 כוס בצל מתוק עד הבצל רק מתחיל לרכך, על 2 דקות; מערבבים ב 1 שן שום. מבשלים את התערובת במשך 3 דקות נוספות לפני ערבוב פטרוזיליה ופטריות. להפחית את החום, ומבשלים את התערובת במשך כ 10 דקות. מערבבים את הסוכר החום, ומערבבים כדי להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
בצל מתוק
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור תרד טרי (בערך
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
בעוד הפטרוזיליה והפטריות מבשלות, מחממים 3 כפות נוספות של שמן זית במחבת מעל חום בינוני, ומערבבים את הבצל הנותר ואת הנקניק. חום את הנקניק, לשבור את הבשר עד מתפורר כפי שהוא מבשל, על 10 דקות; עונה את התערובת עם פלפל לבן כמון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
¼ כפית אורגנו
20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
יוצקים 1 כוס אדומה למחבת, לגרד את המחבת עם כף עץ להמיס כל פיסות טעם חום לתוך היין. מבשלים במשך כ 10 דקות; יוצקים את תערובת הנקניקיות למחבת עם פטרוזיליה ופטריות. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני נמוך רק עד שכל החומרים היו זמן להציג את עצמם זה לזה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
יוצקים את תערובת הנקניק לתוך התנור האיטי.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
6
מבשלים נמוך במשך 8 שעות עד לילה.
7
להוסיף עוד יין אדום או מים במידת הצורך כדי למנוע את הרוטב מקבל עבה מדי בוער על הקרקעית.
מרכיבים שתצטרך
אבקת זרעי אהבה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב