קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות30
מגזין

רוטב עגבניות טרי גדול-אצווה

רוטב עגבניות טרי גדול-אצווה
צריך ללא גלוטן, ורוטב 30 שלם? רוטב עגבניות טרי גדול אצווה יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 126 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לך בזיליקום, שמן זית, מלח כשר ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 78% המנה הזאת די טובה. נסו ביג אצווה קלוי רוטב עגבניות, רוטב עגבניות טרי, ו רוטב עגבניות טרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף את העגבניות. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. בינתיים, למלא קערה גדולה עם מי קרח. באמצעות סכין קילוף, הליבה כל עגבניה להבקיע x קטן בתחתית. בקבוצות, בזהירות להוסיף את העגבניות למים הרותחים ולהשאיר רק עד העורות מתחילים לפצל, 15 עד 30 שניות, ואז להעביר לאמבט הקרח. לקלף את העגבניות ולהשליך את העורות. קוצצים את העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
חותכים את העגבניות לשניים וסוחטים החוצה וזורקים את הזרעים. קוצצים גס. תכיני את הבצלים והשום. לקלף ולקצוץ את הבצל, לקלף ולפרוס את השום. תבשל את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
מחממים את השמן ב 2 סירים גדולים (לפחות 9 ליטרים כל אחד) על חום בינוני. מחלקים את הבצל, שום, 3 כפות מלח, ו 1 כפית פלפל בין הסירים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל מכרז, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
4
מוסיפים את רסק העגבניות והעגבניות ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהרוטב התעבה, כ 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
5
הסר את עלי בזיליקום מן הגבעולים ומערבבים לתוך הרוטב. השתמש ברוטב מיד או להקפיא אותו עד 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות