קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רוטב פטריות הודו

רוטב פטריות הודו
רוטב פטריות הודו יכול להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 445 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, טפטוף של מחבת הודו, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 50%. נסו הודו פטריות פורצ'יני עם רוטב פטריות, רוטב הודו עם פטריות ורוזמרין, ו רגלי תרנגול הודו עם רוטב פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים חמאה בסיר מלאי גדול מעל חום בינוני-נמוך, ומבשלים את הפטריות עד שהן משחימות והחמאה ברורה, 1 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר את הפטריות, לקצוץ אותם בגסות, ולהניח בצד. לא צריך להיות כ 1 כוס חמאה עזב בסיר המניות; לטאטא את הקמח לתוך החמאה, ולבשל בעדינות על חום נמוך עד תערובת הקמח הופך מהגוני חום בצבע, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
מקציפים במרק העוף; מביאים את התערובת לרתיחה כדי לעבות את המניה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
יוצקים את טורקיה טפטוף לתוך סיר, ואז לבשל ומערבבים את הבצל והסלרי בטפטופים על אש בינונית נמוכה עד הבצל מתחיל להפוך חום, על 20 דקות. מערבבים את הטפטוף והירקות לתוך המניה המעובה. מביאים את הרוטב לרתיחה עדינה, מפחיתים את החום ומבשלים כ -20 דקות כדי למזג את הטעמים. מערבבים את הפטריות הקצוצות, ואז מתבלים לפי הטעם עם מלח, פלפל שחור ופלפל קאיין.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים