קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רוטב פטריות הודו

רוטב פטריות הודו
רוטב פטריות הודו יכול להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 445 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, טפטוף של מחבת הודו, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 50%. נסו הודו פטריות פורצ'יני עם רוטב פטריות, רוטב הודו עם פטריות ורוזמרין, ו רגלי תרנגול הודו עם רוטב פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים חמאה בסיר מלאי גדול מעל חום בינוני-נמוך, ומבשלים את הפטריות עד שהן משחימות והחמאה ברורה, 1 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
הסר את הפטריות, לקצוץ אותם בגסות, ולהניח בצד. לא צריך להיות כ 1 כוס חמאה עזב בסיר המניות; לטאטא את הקמח לתוך החמאה, ולבשל בעדינות על חום נמוך עד תערובת הקמח הופך מהגוני חום בצבע, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מקציפים במרק העוף; מביאים את התערובת לרתיחה כדי לעבות את המניה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
יוצקים את טורקיה טפטוף לתוך סיר, ואז לבשל ומערבבים את הבצל והסלרי בטפטופים על אש בינונית נמוכה עד הבצל מתחיל להפוך חום, על 20 דקות. מערבבים את הטפטוף והירקות לתוך המניה המעובה. מביאים את הרוטב לרתיחה עדינה, מפחיתים את החום ומבשלים כ -20 דקות כדי למזג את הטעמים. מערבבים את הפטריות הקצוצות, ואז מתבלים לפי הטעם עם מלח, פלפל שחור ופלפל קאיין.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה