קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

רוטב פירות ים צרפתי, עם סרטנים

רוטב פירות ים צרפתי, עם סרטנים
רוטב פירות ים צרפתי, עם סרטנים נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %80 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 228 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 1625 קלוריות. זה עובד טוב כמו רוטב ים תיכוני. אם יש לכם גזר, סוכר, רוטב דגים תאילנדי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. וזה טוב. נסו סרטנים Satay (סרטנים / שרימפס עם רוטב בוטנים חריף), סרטנים שלוקים עם פטוצ'יני ושעועית ירוקה צרפתית, ו מרק דגים צרפתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לנקות את השרימפס על ידי שטיפה היטב תחת ברז קר. השתמש מסננת או מסננת עבור זה. לנער את עודף מים.נקו עוד יותר על ידי חיתוך הגב עם כל מספריים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
סוכר אדום גססוכר אדום גס
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
מספריים מטבחמספריים מטבח
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
הסר את הווריד השחור, אם בכלל: הוא הכי קל להשתמש בנייר מטבח לעבוד על לגרד את הווריד על זה. זרוק את הנייר כשתסיים.לקלף את השרימפס בזהירות לשלוף את העורות ואת הראש, ולשים בקערה נפרדת. אל תלחץ את העיסה בראש. זה לא יהרוג אותך ויוסיף לטעם של המניות שלך. אתה רוצה את כל הקליפות והראשים.כסה את החסילונים הנקיים כדי לבשל מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
שים את המים, מיץ לימון וקליפות שרימפס / סרטנים וראשים לתוך סיר כבד תחתית גדול.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מוסיפים את הגזר מוכן, בצל, תפוחי אדמה ועגבניות, ומערבבים.מביאים לרתיחה.כאשר המניה מגיעה לרתיחה מתגלגלת, להנמיך את החום, לשים על המכסה, ומבשלים במשך כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
מוסיפים את הסוכר, רוטב דגים תאילנדי, פטרוזיליה, שום ורוטב פלפל. מערבבים ולתת להתבשל עוד 10 דקות.* שים לב שלא מדדתי הכל בזהירות. ניסיתי לחקות מתכון, אז ניחשתי כמה כמויות. אולי השתמשתי ביותר רוטב דגים מאשר כאמור, וגם יותר סוכר. השתמשתי בפלפל צ ' אטני מקומי במקום ברוטב פלפל חריף. אז אולי יש הבדלים קטנים בין התוצאות שלך לשלי. האם טעם-הכיף של בישול טמון בניסויים!באמצעות מסננת בסדר מאוד, מסננים את כל הסיר לקערה. אל תתנו לשום קליפות שרימפס ליפול לתוך המניה.יהיה לך על 3 כוסות של מלאי או יותר.עכשיו להוסיף בחזרה לתוך המניה גושי תפוחי אדמה (או כמה שאתה יכול, כמו כמה היה מתפורר) ואת גושי גזר.לטעום אותו: זה יצטרך יותר מלח, או מלח תיבול על פי בחירתך.שים אותו במעבד או בבלנדר, ומערבבים עד שהירקות מעבים מעט את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
רוטב דגיםרוטב דגים
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מוסיף את הקרם וwizz שוב.השתמש רק בכמות הרוטב אתה מתכנן להשתמש עבור המנה שלך, כלומר 1 כוס פסטה עבור שישה אנשים. מגניב להקפיא את השאר ליום אחר.טעם שוב כדי לראות אם אתה רוצה להוסיף עוד מלח או אולי אפילו קצת (עגבניות אמיתיות) קטשופ, או רוטב פלפל.עדיין לא ניסיתי את טרין הדגים, אבל הרוטב היה נהדר מעל פטוצ ' ין, עם השרימפס שפשוט טגנו בשמן זית, עם תיבול.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
מוסיפים סלט ירוק של עלים קטנים מעורבים-מסקלון, כמו שאומרים הצרפתים. ואל תשכחו את היין הלבן הצונן: סוביניון בלאן צריך לעשות את זה -.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
MesclunMesclun

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. הברון דה שארטר בורדו עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Baron des Chartrons בורדו
Baron des Chartrons בורדו
אף של פירות אדומים טריים. מבנה נהדר, טאנינים רכים, ופינאלה טרי של דובדבן בשל ואוכמניות. אלגנטי ומאוד אופייני לאפלאסיון.ברון דה שארטרון רוז ' הוא זוג אידיאלי עם בשר בקר בגריל, פסטות גבינה או כבש.