קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

רוטב פירות ים צרפתי, עם סרטנים

רוטב פירות ים צרפתי, עם סרטנים
רוטב פירות ים צרפתי, עם סרטנים נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %80 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 228 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 1625 קלוריות. זה עובד טוב כמו רוטב ים תיכוני. אם יש לכם גזר, סוכר, רוטב דגים תאילנדי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. וזה טוב. נסו סרטנים Satay (סרטנים / שרימפס עם רוטב בוטנים חריף), סרטנים שלוקים עם פטוצ'יני ושעועית ירוקה צרפתית, ו מרק דגים צרפתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לנקות את השרימפס על ידי שטיפה היטב תחת ברז קר. השתמש מסננת או מסננת עבור זה. לנער את עודף מים.נקו עוד יותר על ידי חיתוך הגב עם כל מספריים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
מספריים מטבחמספריים מטבח
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
הסר את הווריד השחור, אם בכלל: הוא הכי קל להשתמש בנייר מטבח לעבוד על לגרד את הווריד על זה. זרוק את הנייר כשתסיים.לקלף את השרימפס בזהירות לשלוף את העורות ואת הראש, ולשים בקערה נפרדת. אל תלחץ את העיסה בראש. זה לא יהרוג אותך ויוסיף לטעם של המניות שלך. אתה רוצה את כל הקליפות והראשים.כסה את החסילונים הנקיים כדי לבשל מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
שים את המים, מיץ לימון וקליפות שרימפס / סרטנים וראשים לתוך סיר כבד תחתית גדול.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
מוסיפים את הגזר מוכן, בצל, תפוחי אדמה ועגבניות, ומערבבים.מביאים לרתיחה.כאשר המניה מגיעה לרתיחה מתגלגלת, להנמיך את החום, לשים על המכסה, ומבשלים במשך כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
מוסיפים את הסוכר, רוטב דגים תאילנדי, פטרוזיליה, שום ורוטב פלפל. מערבבים ולתת להתבשל עוד 10 דקות.* שים לב שלא מדדתי הכל בזהירות. ניסיתי לחקות מתכון, אז ניחשתי כמה כמויות. אולי השתמשתי ביותר רוטב דגים מאשר כאמור, וגם יותר סוכר. השתמשתי בפלפל צ ' אטני מקומי במקום ברוטב פלפל חריף. אז אולי יש הבדלים קטנים בין התוצאות שלך לשלי. האם טעם-הכיף של בישול טמון בניסויים!באמצעות מסננת בסדר מאוד, מסננים את כל הסיר לקערה. אל תתנו לשום קליפות שרימפס ליפול לתוך המניה.יהיה לך על 3 כוסות של מלאי או יותר.עכשיו להוסיף בחזרה לתוך המניה גושי תפוחי אדמה (או כמה שאתה יכול, כמו כמה היה מתפורר) ואת גושי גזר.לטעום אותו: זה יצטרך יותר מלח, או מלח תיבול על פי בחירתך.שים אותו במעבד או בבלנדר, ומערבבים עד שהירקות מעבים מעט את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
רוטב דגיםרוטב דגים
1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
6
מוסיף את הקרם וwizz שוב.השתמש רק בכמות הרוטב אתה מתכנן להשתמש עבור המנה שלך, כלומר 1 כוס פסטה עבור שישה אנשים. מגניב להקפיא את השאר ליום אחר.טעם שוב כדי לראות אם אתה רוצה להוסיף עוד מלח או אולי אפילו קצת (עגבניות אמיתיות) קטשופ, או רוטב פלפל.עדיין לא ניסיתי את טרין הדגים, אבל הרוטב היה נהדר מעל פטוצ ' ין, עם השרימפס שפשוט טגנו בשמן זית, עם תיבול.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מוסיפים סלט ירוק של עלים קטנים מעורבים-מסקלון, כמו שאומרים הצרפתים. ואל תשכחו את היין הלבן הצונן: סוביניון בלאן צריך לעשות את זה -.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
MesclunMesclun

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. הברון דה שארטר בורדו עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Baron des Chartrons בורדו
Baron des Chartrons בורדו
אף של פירות אדומים טריים. מבנה נהדר, טאנינים רכים, ופינאלה טרי של דובדבן בשל ואוכמניות. אלגנטי ומאוד אופייני לאפלאסיון.ברון דה שארטרון רוז ' הוא זוג אידיאלי עם בשר בקר בגריל, פסטות גבינה או כבש.