רוטב פלפל ירוק
רוטב פלפל ירוק נטול גלוטן, רוטב. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 50 קלוריות. מתאים ל-15 מנות. זמן הכנת המתכון כ 31 דקות. אם יש לכם מרק בשר בקר, חרדל דיז'ון, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 7%- שזה לא ניתן לאילתור. נסו סטייקים צרובים ורוטב פלפל ירוק עם תפוחי אדמה קלויים ושעועית ירוקה, סטייק עם רוטב פלפל ירוק, ו מולים ברוטב פלפל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה; מוסיפים את 3 המרכיבים הבאים, ומטגנים 2 דקות או רק עד למכרז.
הסר מהחום. מערבבים במרק, ברנדי וחרדל, וחוזרים לחום. מביאים לרתיחה, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 12 דקות או עד התערובת מצטמצמת בחצי.
מערבבים יחד שמנת קורנפלור עד חלקה.
מוסיפים תערובת קורנפלור לרוטב, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 2 דקות או עד מעובה.
* מיץ תפוחים ניתן להחליף.