רוטב פסטה ברוטב פלפל אדום קלוי יכול להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 25 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 55 מנות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. אם יש לכם מלח, קצת מרווה, מרווה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו פסטאן ברוטב פלפל אדום קלוי | פסטת פלפל אדום קלוי / פסטה קלה לילדים, עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, ו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות (מתכונים דומים).
הוראות
1
1 אם אתה משתמש פלפלים צוננים, לנקז את המרינדה ולהשרות אותם בקערה גדולה של מים קרים. אם תדלג על השלב הזה, הרוטב יהפוך לחומצי מדי. להשרות במשך 10-15 דקות לפני שתמשיך.2
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מחממים את שמן הזית בסיר מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים את הבצל קצוץ ומטופח, ערבוב מעת לעת, עד שהוא נבול שקוף, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
4
מפזרים קצת מלח על הבצל כשהם מבשלים.3
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)
5
מוסיפים את השום והמרווה, מערבבים היטב, ומטגנים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
1/2 ענף רוזמרין
6
מערבבים באנשובי, מרסקים אותם, ומבשלים עוד 1 דקות. מערבבים את רסק העגבניות ומבשלים 2-3 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הדבק מתחיל להפוך לבן אדום.4
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
אנשובי
7
מוסיפים את היין האדום ומערבבים היטב. להפוך את החום עד גבוה ולתת זה להרתיח בחצי. מערבבים את הפלפלים האדומים הקלויים ולהפוך את החום בחזרה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלויים
אבקת זרעי אהבה
8
תן לזה להתבשל במשך 10-20 דקות שלה די סלחני בשלב זה. אתה רק רוצה את הפלפלים להיות מבושל דרך ורך.5 טהור את הרוטב בבלנדר. ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בקבוצות, כי אתה לא רוצה למלא את הבלנדר שלך יותר מ 2/3 בבת אחת. טהור את הרוטב, מתחיל עם המכונה על נמוך במשך 1-2 דקות כדי לשבור את החלקים הגדולים. כבה את הבלנדר וגרד את הצדדים למטה. הפעל אותו שוב, ומתחיל בהגדרה הנמוכה, להביא אותו עד ההגדרה הגבוהה ביותר שלה. טהור לפחות לרגע, עד חלקה.6 להחזיר את הרוטב למחבת וחום בינוני-נמוך. טעם למלח ולהוסיף כמה במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
הוסף את קאיין או פפריקה חמה, יחד עם פפריקה מעושנת אם יש לך קצת. אם אתה רוצה, כפית סוכר עוזר, מדי, אם הפלפלים שלך לא כבר מתוק מספיק. שמור על הרוטב חם בזמן שאתה מכין את הפסטה.7 הפוך את הפסטה בהתאם להוראות החבילה, בהתאם לסוג הפסטה שבה אתה משתמש.8 כדי לשרת, לנקז את הפסטה מבושל ולשים אותו לתוך קערה גדולה. מצקת קצת רוטב על הפסטה ומערבבת עם מלקחיים לשלב. אתה רוצה לצפות את כל האטריות באופן שווה. תתחלקו למנות.
מרכיבים שתצטרך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מצקת
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת