קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

רוטב פסטה גיבלט

רוטב פסטה גיבלט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב רוטב, אז תנו הזדמנות ל רוטב פסטה Giblet. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 340 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם כבדי עוף, פנצ'טה, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכונים דומים: Rigatoni עם רוטב ג'יבלט מטוגן, Giblet Gravy, ו Giblet Gravy.

הוראות

1
בקערה קטנה, להשרות פטריות מיובשות במים חמים עד rehydrated, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
הסר פטריות ממים חמים. מסננים נוזל ושמורה. דק קוצצים פטריות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
במחבת 10 או 12 אינץ', לשלב את שמן זית ו pancetta על חום נמוך בינוני עד pancetta הופך את השומן שלה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים גזר, בצל ושום.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
לטגן עד מתרכך, על 3 דקות.
6
מוסיפים רוטב עגבניות, נוזלי פטריות שמורות, אורגנו ועלה דפנה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
7
תוסיפי קורקבנים. להפחית חום ומבשלים במשך 30 דקות.
8
בינתיים, מחבת 10 אינץ ' חום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מוסיפים שמן זית וכבדים למחבת וחומים במשך 30 שניות מבלי להפריע. סובב כבדים פעם או פעמיים; ואז חום במשך כ -20 שניות יותר. כבדים ייפרדו קצת במחבת.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
להסיר כבדים מחום ולהניח בצד.
11
מוסיפים כבד יחד עם חתיכות השחמה במחבת לתערובת עגבניות ורוטב פסטה מבשלים במשך 5 דקות יותר. העונה לפי הטעם עם מלח, על 1/2 כפית. מתבלים בפלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
רוטב פסטהרוטב פסטה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
כבדכבד
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
בינתיים, להביא 6 ליטרים של מים להרתיח בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
13
מוסיפים 2 כפות מלח. לבשל פסטה על פי הוראות על החבילה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
14
מסננים פסטה, שומרים כוס מים מחשיש.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
15
מוסיפים פסטה לרוטב וזורקים על אש גבוהה במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
16
מוסיפים כמה כפות של מי פסטה לפי הצורך כדי לשחרר את הרוטב. מחלקים בין ארבע קערות ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o