רוטב פרמזן שמנת לדגים
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן ופסקטאריים לקופסת המתכונים שלך, רוטב פרמזן שמנת לדגים עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. ברוטב הזה יש 334 קלוריות, 31 גרם חלבון ו-22 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.85 דולר למנה. אם יש לכם פלפל גרוס, מיץ לימון, רוטב פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 14 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 54%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: דג עטוף בנייר כסף עם רוטב פרמזן שמנת, דג עטוף בנייר כסף עם רוטב פרמזן שמנת ודג פרמזן מטוגן בשמן עמוק ברוטב לימון.
הוראות
הגדר את מתלה התנור במרחק של כ-6 אינץ' ממקור החום וחממו מראש את הפטם של התנור. מרפדים תבנית בנייר אפייה בנייר אלומיניום; מצפים קלות בכ-1 כפית חמאה.
מניחים דגים בשכבה אחת על תבנית האפייה המוכנה.
מערבבים גבינת פרמזן, 1/3 כוס חמאה, מיונז, בצל ירוק, מיץ לימון, שמיר, מלח, פלפל שחור ורוטב חריף יחד בקערה.
קולים דג בתנור שחומם מראש עד שהוא מתקלף בקלות בעזרת מזלג, 7 עד 8 דקות. מורחים בעדינות את תערובת גבינת פרמזן על הדגים; מחזירים לתנור וצולים עד שהציפוי מבעבע ומשחים קלות, כ-2 דקות נוספות.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
פינו נואר, פינו גריג'יו וגרונר ולטלינר הם אפשרויות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות את Argyle Reserve פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-30 דולר לבקבוק.
![ארגייל רזרב פינו נואר]()
ארגייל רזרב פינו נואר
עמק ווילמט ידוע בעיקר בזכות הפינו נואר העשיר שלהם וזה אחד הגדולים והעשירים אי פעם מארגייל! קח את הצבע והריח של ורד גיני, הוסיפו ניחוחות פירות של דובדבן שחור ופרי מריון עם ניחוחות תבלינים של אדמה הפכה וקקאו כהה ואתם רק מתחילים להתקרב למורכבות של היין הזה. "בשל ונדיב, עם גוונים ייחודיים של סגול ועלי כותרת ורד לטעמי הדובדבן והתבלינים, משתהה במרקם משובח. צריך זמן להתמקם. עשרים אחוז מהיין יבוקבק תחת מכסה הברגה. היין שבוקבק מתחת למכסה הברגה קיבל ציון 92 נקודות. הטוב ביותר מ-2007 עד 2012."-Wine Spectator