רוטב צדפות
רוטב צדפות הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 151 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קיצור, סודה לשתיה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: רוטב צדפות, רוטב צדפות, ו רוטב צדפות.
הוראות
מערבבים קמח תירס, קמח, מלח ואבקת אפייה בקערה. מערבבים יחד.מדוד את חלב החמאה בכוס מדידה והוסף את הביצה. מערבבים יחד עם מזלג.
מוסיפים את הסודה ומערבבים.
יוצקים את תערובת החלב לתוך החומרים היבשים. מערבבים עם מזלג עד בשילוב. בקערה קטנה, להמיס 1/4 קיצור. לאט להוסיף התקצרות מותכת לבלילה, ערבוב עד רק בשילוב. במחבת ברזל, להמיס את שאר 2 כפות התקצרות על חום בינוני.
יוצקים את הבלילה למחבת החמה.
להתפשט כדי לאזן את פני השטח. (בלילה צריך לרחוש.) מבשלים על הכיריים במשך 1 דקה, ואז אופים במשך 20 עד 25 דקות או עד חום זהוב. הקצוות צריכים להיות פריכים!