אם יש לך שמן זית, עירית, פטרוזיליה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%- שזה לא ניתן לאילתור. נסו הלזניה של השף ג'ון, עוגת הרועים של השף ג'ון, ו סלט וולדורף של השף ג'ון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים שום, פטרוזיליה, טימין, עירית, חומץ יין לבן, שמן זית, מלח, פלפל שחור, פלפל קאיין, ו הרבס דה פרובנס לתוך צנצנת מיונז כמעט ריק המכיל לפחות 1 כף של מיונז.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
חומץ יין לבן
1 ג'לפנו טרי שלם
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
1 תפוז, גרידה
2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2
מכסים צנצנת מיונז עם מכסה ולנער במרץ עד מיונז משלב עם חומרי ההלבשה לעשות רוטב שמנת, על 2 דקות.