רוטב קמח התירס של דוד אליס
המתכון שרוטב קמח התירס של דוד אליס יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 20 דקות. מתאים ל-20 מנות. מנה אחת מכילה 25 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. זה עובד טוב כמו רוטב זול. גשו לסופר וקנו מים, חלב חמאה, קמח תירס ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: ביסקוויטים מרווה קמח תירס עם רוטב נקניק, עוף מצופה בקמח תירס עם רוטב עגבניות דרומי, ו ריחני כתום " Smashies "{An Ellis Family Tradition}.
הוראות
מבשלים קמח תירס במחבת כבדה על חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן, 4 עד 5 דקות או עד חום זהוב. מערבבים במלח, פלפל, וטפטופים. מערבבים יחד חלב חמאה ומים חמים; בהדרגה לטאטא לתוך תערובת קמח תירס. מביאים לרתיחה, מקציפים כל הזמן. להפחית חום. לבשל, לטאטא כל הזמן, עד מעובה.
לטאטא בחמאה נוספת לעקביות הרצויה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 56 דולר לבקבוק.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"טיפה קטנה בארומה, ללבן הצעיר הזה יש המון עוצמה, המציע טעמים של ליים, אפרסק וצפחה בהתאמה למרקם משיי. זה מביך היום, צורך זמן לשלב. הטוב ביותר מ-2008 עד 2020. 1,500 מקרים שנעשו.- BS