אם יש לכם ממרח תמרינדי, קצפת כבדה, רוטב חריף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: דג חרב מזוגג תמרינד עם לימון, כוסברה ורוטב תמרינדי, רביולי לובסטר עם מרק לובסטר ו lemongrass-רוטב רכיכה, ו לובסטר מאודה עם רוטב עשבי תיבול ומרק לובסטר.
הוראות
1
לובסטר מוקפץ ראש, גוף, זנב קליפות בשמן חם בסיר גדול מעל חום גבוה 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
(מומלץ: רוטב A1)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים בצל, גזר וסלרי, ומטוגנים 3 דקות או עד שהירקות רכים. מערבבים ברנדי, ומבשלים 1 דקה. מערבבים בממרח תמרינדי,רסק עגבניות ומרק. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים 45 דקות.
לובסטר יכול להיות משויך עם שאבלי ושרדונה. שאבלי מושלם עם לובסטר, אבל שרדון מאזורים אחרים חייב להכות את המקום מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Domaine Seguinot-Bordet Chablis (חצי בקבוק). יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.