רוטב תפוחי אדמה לנקניק
רוטב תפוחי אדמה לנקניק דורש כ-55 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכיל 10 מנות עם 267 קלוריות, 7 גרם חלבון ו-16 גרם שומן כל אחת. תמורת 50 סנט למנה, מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מרווה משופשפת, מלח, תפוחי אדמה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. זה עובד היטב בתור תוספת לא יקרה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מדהים של 31%. נסו רוטב תפוחי אדמה ונקניק, סלט נקניקיות ותפוחי אדמה חמים עם רוטב דבש-חרדל ורוטב נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה מטגנים בצל בחמאה עד לריכוך.
מוסיפים את שאר החומרים; לערבב היטב.
מעבירים ל-2-1/2-qt משומן. תבנית אפייה. מכסים ואופים ב-325 מעלות למשך 35 דקות. לגלות; אופים 10 דקות יותר או עד להזהבה.