רול יומן שוקולד מריר
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 470 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, תערובת עוגת שוקולד, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -50 דקות. נסו נמלי מכנסיים מהודרים על בול עץ, עוגיות שחור לבן: גבינת שמנת שוקולד צ'יפס & שוקולד מריר סוכר חום כהה, ו בריחה עם עלי מנטה שוקולד מריר כהה עזים של גיראדלי (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: מחבת ג ' לי רול
מחממים התנור ל 350 מעלות F. אבק גיליון גדול של רדיד אלומיניום עם סוכר ממתקים.
משמנים מחבת ג ' לי עם חמאה, ולאחר מכן בשורה התחתונה עם נייר קלף. בקערה בינונית, מערבבים את העוגה בקופסה עם השמן, 1 כוס מים וביצים ועד מעורבב היטב. גרדו את הבלילה למחבת המוכנה והתפשטו באופן שווה.
אופים עד מזלג או קיסם מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי, על 20 דקות. בעוד העוגה עדיין חמה, להפעיל סכין לאורך הקצוות לשחרר אותו מהמחבת. מיד להפוך את העוגה על גבי גיליון מוכן של רדיד אלומיניום.
מורחים את העוגה עם שימורי פטל אדום ולהניח בצד.
בסיר קטן, לחלוט את הקצפת הכבדה.
הסר מהחום והוסף את השוקולד המריר. מערבבים עד שכל השוקולד נמס.
תן לתערובת לעמוד עד להפיץ.
מורחים על העוגה. מיד לאחר מכן, להתחיל לגלגל את העוגה החל בקצה הארוך ולהשתמש בנייר כסף כדי לעזור רול להדק את העוגה. לעטוף את העוגה מגולגל בחוזקה עם לעטוף פלסטיק. להכניס למקרר עד המשרד, 2-3 שעות.
כדי לשרת את העטיפה ואבק עם הסוכר ' ממתקים.