רולדות בייקון עוף
Roulades בייקון עוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 580 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 2235 אוהדים. גשו לסופר וקנו שמן זית כתית מעולה, בייקון, חזה עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : רולי עוף פסטו, Roulades עוף Antipasto, ו Roulades עוף באפלו.
הוראות
מבשלים את הבייקון: עבודה בקבוצות, מבשלים את הבייקון על אש בינונית במחבת עבה-תחתית חסינה, עד להשחמה קלה אבל לא פריך (עדיין גמיש).
הסר בייקון מבושל לצלחת מרופדת מגבת נייר.
מבשלים את שאלוט: מנמיכים את החום לנמוך ומוסיפים את שאלוט למחבת עם שומן בייקון שניתנו. מבשלים על אש נמוכה עד מתרכך. השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר שאלוט מבושל לקערה, משאיר שומן נשאר במחבת.
מניחים את חזה העוף בין שני יריעות ניילון נצמד ומשתמשים בפטיש או בפטיש בשר (או בפין מתגלגל) כדי להלום את חזה העוף דק, לעובי זוגי של כ 1/8 אינץ'.
מפזרים את חזה העוף עם פלפל לימון (או פלפל שחור טחון רגיל עם גרידת לימון קטנה) ומלח.
מניחים 2 עד 3 פרוסות בייקון באמצע כל חזה עוף, לאורך.
מפזרים בצלצלים ופרמזן מגוררת.
להפשיל כל חזה עוף כמו סיגר, באמצעות לעטוף פלסטיק כדי לעזור לך להדק את הגליל, טאק בקצוות כדי להחזיק את המילוי.
הסר את עטיפת הפלסטיק. השתמש קיסמים כדי להחזיק את הקצוות של roulade עוף יחד.
חום את roulades מכל הצדדים, ואז לבשל בתנור: מחממים תנור ל 300 ° F.
מוסיפים כף שמן זית לשומן במחבת וחום גבוה בינוני. כאשר המחבת חמה, להוסיף את roulades עוף למחבת וחום מכל הצדדים.
להעביר את המחבת לתנור 149° ומבשלים עד roulades מבושלים דרך, כ 20 דקות.
אוהל עם רדיד כדי להתחמם: כאשר roulades עוף מבושלים דרך, להסיר אותם מהתנור לצלחת, אוהל עם רדיד אלומיניום כדי לשמור על חם.
שים לב כי המחבת היא חמה מאוד! שמור מחזיק סיר עטוף מעל הידית ברגע שהוא חוזר על הכיריים. (בשלב זה, בכל פעם שאני לוקח סיר מטופל מתוך תנור חם, אני מקרר את הידיות עם קוביות קרח, כך שמישהו לא בטעות מנסה להרים את המחבת עם הידיים הלא מוגנות שלהם.)
יוצקים את כל שומן עודף מן המחבת (לא במורד הניקוז, או שאתה סותם הניקוז שלך).
יוצקים יין למחבת החמה כדי deglaze את המחבת.
מחממים על חום בינוני גבוה ומשתמשים במרית מתכת כדי לגרד כל חתיכות השחמה. מרתיחים את היין עד שהוא מצטמצם רק כף.
להפחית את החום בינוני נמוך.
מוסיפים את השום הטחון למחבת ומערבלים בחמאה. מבשלים לרגע, ואז מוסיפים את הקמח ומבשלים, מערבבים, עוד דקה.
מוסיפים את המרק ואת השמנת לרובה ולהקציף. מבשלים, מקציפים, לשתי דקות.
יוצקים את הרוטב דרך מסננת לסיר ולשמור על חם על התנור.
הסר את קיסמי השיניים שהחזיקו את הרוולות יחד.
חותכים את roulades לפרוסות עבות 1/2 אינץ'. כדי לשרת, מניחים קצת רוטב על כל צלחת העליון עם פרוסות roulade.