תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, אז תנו הזדמנות ל Roulade דלעת תפוז. מנה אחת מכילה 246 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם אבקת אפייה, גבינת שמנת דלת שומן, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: Roulade דלעת כתום, Roulade דלעת עם חמאה ג'ינג'ר, ו רול דלעת ללא גלוטן-Roulade.
הוראות
1
תנור חום עד 191°. מעיל 12 אינץ x 15 אינץ 'x 1 אינץ' ג ' לי רול מחבת עם ספריי בישול. קו עם נייר קלף; מעיל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
לטאטא קמח, קינמון, אבקת אפייה, אגוז מוסקט, זנגביל ומלח בקערה. בקערה אחרת, להכות ביצים עם מיקסר חשמלי על גבוה עד רכות. בהדרגה להכות בסוכר עד בשילוב. להפחית את המהירות נמוכה; להוסיף דלעת, גרידה וניל עד רק בשילוב. בעדינות אבל ביסודיות לקפל בתערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מורחים לשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
5
מפזרים אגוזי פקאן על גבי.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
6
אופים 10 עד 12 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מעט אבק מגבת נקייה עם סוכר של ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מוציאים עוגה מהתנור. הפוך עוגה על מגבת.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
הסר מחבת. בעדינות לקלף את הקלף העליון. בחוזקה לגלגל את העוגה במגבת, החל בצד הארוך הקרוב אליך.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מניחים את צד התפר למטה על מדף.
10
מקום ג 'לטין ו 1 כף מים קרים בקערה חסינת חום; מקום קערה במחבת מים חמים להמיס ג' לטין. בקערה אחרת, לנצח ריקוטה, גבינת שמנת וסוכר ממתקים עם מיקסר חשמלי על בינוני עד חלקה. הכה בג ' לטין וקליפה מסוכרת. כיסוי; להכניס למקרר לפחות 1 שעה. בעדינות פרוש את העוגה, תניח את המגבת בצד.
מורחים למעלה עם שכבה אפילו של מילוי, משאיר גבול 1 אינץ ' בצד הרחוק. בעדינות להפשיל עוגה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
12
מניחים את צד התפר על מגש. מקררים עד מוכן לשרת, מכוסה באופן רופף עם ניילון נצמד. לפני ההגשה, לקצץ את העוגה על ידי חיתוך אלכסוני דק פרוסה את כל קצה. אבק עם סוכר של ממתקים.