רולטיני חצילים
אם יש לכם שמן זית, גבינת ריקוטה, פירורי לחם מתובלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . עם כפית ציון 69% המנה הזאת די טובה. נסו רולטיני חצילים, רולטיני חצילים, ו רולטיני חצילים (מתכונים דומים).
הוראות
לטבול את פרוסות החצילים בביצה, ואז מעיל עם פירורי לחם.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מטגנים את החצילים בכל צד עד חום זהוב.
הסר לצלחת מרופדת מגבת נייר כדי לנקז.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מורחים שכבה דקה של גבינת ריקוטה על כל פרוסת חצילים.
מניחים פרוסה של פרושוטו על כל אחד.
להפשיל בחוזקה, ולמקם את צד התפר למטה בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
יוצקים רוטב ספגטי על הלחמניות, ומעל עם גבינת מוצרלה גרוסה.
אופים במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש, עד הגבינה נמסה משחימים קלות.
בעוד חציל לחמניות אפייה, להביא סיר גדול של מים מלוחים קלות לרתיחה.
מוסיפים את פסטה שיער מלאך, ומבשלים 2 עד 3 דקות, עד מכרז.
מגישים חציל לחמניות ורוטב על פסטה.