קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות10
ציון בריאות69
מגזין

רוסטביף מפולפל, רוטב, פודינג יורקשייר ורוטב חזרת

רוסטביף מפולפל, רוטב, פודינג יורקשייר ורוטב חזרת
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: רוסטביף מפולפל עם מתכון רוטב חזרת, רוסטביף ופודינג יורקשייר, ו צלוי בשר בקר עם פודינג יורקשייר.

הוראות

1
שים את חזרת מגורר לתוך קערה עם חומץ, מיץ לימון, חרדל, מלח, פלפל, וסוכר. מקפלים את הקצפת ברכות, אבל לא overmix או זה יהיה קרדל. זה שומר במשך 2-3 ימים, אבל לכסות אותו בחוזקה כך שהוא לא להרים טעמים אחרים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
חזרתחזרת
מיץ לימוןמיץ לימון
חרדלחרדל
חומץחומץ
פלפלפלפל
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
שעה בערך לפני שאתה מתכנן לבשל את הבשר, להבקיע את השומן בקלילות, לצחצח את פני השטח של הבשר עם שמן זית מעיל עם פלפל שחור סדוק טרי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
שמן זיתשמן זית
בשרבשר
3
מחממים התנור ל 246°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מניחים את הבשר במחבת צלייה, צד השומן למעלה, מפזרים מלח ים ומכניסים לתנור המחומם במלואו. צלי במשך 15 דקות, ואז להפחית את הטמפרטורה כדי 177°. כמו השומן הופך למטה זה יהיה להשרות את הבשר. לחשב את זמן הבישול לכל lb וצלי עד הבשר מבושל לטעמך.
מרכיבים שתצטרך
מלח יםמלח ים
בקרבקר
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
5
הפוך את הבלילה לפודינג יורקשייר ולהשאיר לנוח במשך כשעה. הפוך את רוטב חזרת, לכסות ולקרר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
6
בדוק את הבשר על ידי לחיצה על משטח רזה: אם הבשר חוזר בקלות ומרגיש רך למדי, זה נדיר. לחלופין להשתמש מדחום בשר, אבל לא נותן לו לגעת בעצם, אחרת הקריאה תהיה לא מדויקת. (בשר בקר נדיר בטמפרטורה פנימית של 60°, בינוני ב158 ועשוי היטב ב167.)
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
עצםעצם
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
7
כאשר הבשר מבושל, לאפשר לנוח על צלחת בתנור חם במשך 15-30 דקות לפני גילוף, בהתאם לגודל של הצלי. הטמפרטורה הפנימית תמשיך לעלות ככל 4-6F, כך להסיר את הצלי מהתנור בזמן שהוא עדיין מעט פחות לעשות ממה שאתה רוצה. להגדיל את התנור ל 232°.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
Degrease את המחבת צלייה, הזמנת שומן בשר עבור תפוחי אדמה צלייה ובישול פודינג יורקשייר.
מרכיבים שתצטרך
שומן בקרשומן בקר
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
9
אופים את puddings יורקשייר במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
יוצקים את מרק הבשר למחבת הצלייה, מחזירים את החום ומביאים לרתיחה, ומוסיפים קורטוב של יין אדום אם תרצו. השתמש במקצף כדי להבטיח כי כל מיצי בשר קרמל על הפח הם מומסים. מתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי ומתעבים עם כמות קטנה של רביכה ללא גלוטן, אם תרצו. טעם ומתח לסירת צלחת חמה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
מרק בשרמרק בשר
יין אדוםיין אדום
בשרבשר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
מקציףמקציף
11
מעבירים את הבשר למנת גילוף חמה, מוסיפים מיצי בשר לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
בשרבשר
12
חותכים את הבשר לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' עם סכין חיתוך חדה.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
13
מגישים על צלחות חמות עם רוטב קטן, פודינג יורקשייר, בצל אדום קלוי.
מרכיבים שתצטרך
בצל אדוםבצל אדום
רוטברוטב
14
מגישים את רוטב חזרת בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
15
מאמר var
16
Type_27_data = {};
17
מאמר
18
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;