מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: רוסטביף מפולפל עם מתכון רוטב חזרת, רוסטביף ופודינג יורקשייר, ו צלוי בשר בקר עם פודינג יורקשייר.
הוראות
1
שים את חזרת מגורר לתוך קערה עם חומץ, מיץ לימון, חרדל, מלח, פלפל, וסוכר. מקפלים את הקצפת ברכות, אבל לא overmix או זה יהיה קרדל. זה שומר במשך 2-3 ימים, אבל לכסות אותו בחוזקה כך שהוא לא להרים טעמים אחרים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
קצפת
חזרת
מיץ לימון
חרדל
חומץ
פלפל
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
שעה בערך לפני שאתה מתכנן לבשל את הבשר, להבקיע את השומן בקלילות, לצחצח את פני השטח של הבשר עם שמן זית מעיל עם פלפל שחור סדוק טרי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוק
שמן זית
בשר
3
מחממים התנור ל 246°.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
מניחים את הבשר במחבת צלייה, צד השומן למעלה, מפזרים מלח ים ומכניסים לתנור המחומם במלואו. צלי במשך 15 דקות, ואז להפחית את הטמפרטורה כדי 177°. כמו השומן הופך למטה זה יהיה להשרות את הבשר. לחשב את זמן הבישול לכל lb וצלי עד הבשר מבושל לטעמך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים
בקר
בשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
תנור
5
הפוך את הבלילה לפודינג יורקשייר ולהשאיר לנוח במשך כשעה. הפוך את רוטב חזרת, לכסות ולקרר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרת
6
בדוק את הבשר על ידי לחיצה על משטח רזה: אם הבשר חוזר בקלות ומרגיש רך למדי, זה נדיר. לחלופין להשתמש מדחום בשר, אבל לא נותן לו לגעת בעצם, אחרת הקריאה תהיה לא מדויקת. (בשר בקר נדיר בטמפרטורה פנימית של 60°, בינוני ב158 ועשוי היטב ב167.)
מרכיבים שתצטרך
בקר
עצם
בשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
7
כאשר הבשר מבושל, לאפשר לנוח על צלחת בתנור חם במשך 15-30 דקות לפני גילוף, בהתאם לגודל של הצלי. הטמפרטורה הפנימית תמשיך לעלות ככל 4-6F, כך להסיר את הצלי מהתנור בזמן שהוא עדיין מעט פחות לעשות ממה שאתה רוצה. להגדיל את התנור ל 232°.
מרכיבים שתצטרך
בשר
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
Degrease את המחבת צלייה, הזמנת שומן בשר עבור תפוחי אדמה צלייה ובישול פודינג יורקשייר.
מרכיבים שתצטרך
שומן בקר
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
9
אופים את puddings יורקשייר במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
יוצקים את מרק הבשר למחבת הצלייה, מחזירים את החום ומביאים לרתיחה, ומוסיפים קורטוב של יין אדום אם תרצו. השתמש במקצף כדי להבטיח כי כל מיצי בשר קרמל על הפח הם מומסים. מתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי ומתעבים עם כמות קטנה של רביכה ללא גלוטן, אם תרצו. טעם ומתח לסירת צלחת חמה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
מרק בשר
יין אדום
בשר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
מקציף
11
מעבירים את הבשר למנת גילוף חמה, מוסיפים מיצי בשר לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
בשר
12
חותכים את הבשר לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' עם סכין חיתוך חדה.
מרכיבים שתצטרך
בשר
ציוד שתשתמש בו
סכין
13
מגישים על צלחות חמות עם רוטב קטן, פודינג יורקשייר, בצל אדום קלוי.