רוסטביף, סלק וסלט ארוגולה עם ויניגרט תפוזים
אם יש לכם ויניגרט כתום, סלק, גבינת עיזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. נסו ארבעה סלט סלק על ארוגולה עם ויניגרט שרי, סלט סלק וארוגולה קלוי עם ויניגרט הדרים, ו סלט סלק קלוי וארוגולה עם ויניגרט מייפל בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים סלק בקערה בטוחה למיקרוגל; מוסיפים מספיק מים כדי לבוא באמצע צדי הקערה. מכסים בניילון נצמד; פורקן. מיקרוגל ב 8 דקות גבוהות או עד מכרז; לנקז מגניב. לקלף ולפרוס לתוך טריזים.
בעוד סלק לבשל, לשלב ארוגולה ויניגרט כתום, זורק בעדינות למעיל. מסדרים תערובת ארוגולה באופן שווה על כל אחד 4 צלחות. למעלה באופן שווה עם בשר בקר, סלק, גבינה, ואגוזים.