רוקפיש צרוב במחבת עם לימון Beurre Blanc
אם יש לכם שמנת כבדה, מיץ לימון, קמח מתובל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. מתכונים דומים: צדפות צרובות עם עגבניות Beurre Blanc, צדפות צרובות עם שום Beurre Blanc, ו צדפות צרובות עם שום Beurre Blanc.
הוראות
הכן את רוטב beurre blanc הלימון על ידי שילוב של מיץ לימון, יין וקרם בסיר 1 ליטר ומבשל על חום בינוני עד מופחת בחצי נפח. בינתיים, מחממים שמן קנולה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. לדלות פילה דגים בקמח לטגן במחבת החמה עד חום זהוב.
הסר דגים מחום ותן מנוחה. כאשר הרוטב התעבה, לאט לטאטא את החמאה.
מניחים דגים על מגש, ורוטב רסס סביב ושוב את הדגים כדי לשרת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו