קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות50
מגזין

רטטוי

רטטוי
Ratatouille עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 245 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לך בצל, שמן זית, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: Ratatatouille של Ratatouille (Thomas Keller ' s Confit Byaldi), Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille), ו Tartouille tatin Tartlets-Tartelettes tatin à la ratatatouille.

הוראות

1
חותכים X בתחתית של כל עגבנייה עם סכין חיתוך חדה blanch יחד בסיר 4 ליטר של מים רותחים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
סירסיר
2
להעביר עגבניות עם כף מחוררת ללוח חיתוך, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף את העור, החל מקצה הבקיע, עם סכין קילוף.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כף מחוררתכף מחוררת
סכיןסכין
3
קוצצים גס עגבניות ולהעביר לסיר כבד 5 ליטר עם שום, פטרוזיליה, בזיליקום, ושמן 1/3 כוס. מבשלים, מכוסה חלקית, ערבוב מדי פעם, עד עגבניות להישבר ורוטב הוא מעובה מעט, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
באזיל!באזיל!
רוטברוטב
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
בעוד הרוטב מתבשל, לזרוק חצילים עם 1/2 כפית מלח במסננת גדולה ולתת לעמוד בכיור 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
רוטברוטב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
5
בינתיים, לבשל בצל 3 כפות שמן עם 1/4 כפית מלח במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מעבירים בצל עם כפית מחוררת לקערה גדולה, ולאחר מכן מוסיפים 3 כפות שמן למחבת ומבשלים פלפלים עם 1/4 כפית מלח על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
בצלבצל
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מחבתמחבת
קערהקערה
7
מעבירים פלפלים עם כפית מחוררת לקערה עם בצל.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
קערהקערה
8
מוסיפים 3 כפות שמן למחבת ומבשלים קישואים עם 1/4 כפית מלח על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד רק רך, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואיםקישואים
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
להעביר קישואים עם כפית מחוררת קערה עם ירקות אחרים.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
קישואיםקישואים
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
קערהקערה
10
בעוד קישואים מבשלים, חציל לטפוח יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
קישואיםקישואים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
11
מוסיפים שמן שנותר (כ 1/4 כוס) למחבת ומבשלים חצילים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, 10 to12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מוסיפים ירקות, שאריות מלח כפית, ופלפל שחור לרוטב עגבניות ומבשלים, מכוסים, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות רכים מאוד, בערך 1 שעה. קריר, חשוף, ומגיש חם או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
ירקירק
מלחמלח
1
* תבשיל יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר או לחמם לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
תבשילתבשיל