תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Ribollita (מרק כרוב איטלקי Reboiled). מנה אחת מכילה 510 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. לכו לחנות ותרימו עלי דפנה, עלי מרווה, כרוב, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-30 דקות. נסו Ribollita (מרק כרוב איטלקי Reboiled), Ribollita (מרק לחם איטלקי), ו ריבוליטה עם נקניק איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מיין ושטוף את השעועית לפני הצבת אותם בסיר גדול עם המים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים 5 דקות. כבה חום, לכסות, ולתת לעמוד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטה
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
ניקוז.
3
מניחים את השעועית, מרק עוף, שום, עלי מרווה, עלי דפנה ומלח בסיר גדול. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד שעועית מכרז, על 2 שעות. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1/2 ענף רוזמרין
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
יכול שעועית ירוקה, סחוטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
הסר 1 כוס שעועית. השליכו את עלי המפרץ ועלי מרווה. מערבבים את תערובת השעועית הנותרת עם מערבל יד עד חלקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
יכול שעועית ירוקה, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מוסיפים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד שקוף, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
מערבבים את הגזר, סלרי, תפוחי אדמה, כרוב, צ ' ארד שוויצרי, כרוב עם בצל. מערבבים את העגבניות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. כיסוי, ומבשלים עד שהירוקים נבלו, תוך ערבוב לפחות פעם אחת, כ -20 דקות. מערבבים בתערובת פריד שעועית, ומבשלים 40 דקות עד התערובת מתעבה. מערבבים את השעועית השמורה. להתאים תבלינים לפי הטעם.