ריבוליטה (מרק כרוב איטלקי מבושל מחדש)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Ribollita (מרק כרוב איטלקי Reboiled). מנה אחת מכילה 510 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. לכו לחנות ותרימו עלי דפנה, עלי מרווה, כרוב, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-30 דקות. נסו Ribollita (מרק כרוב איטלקי Reboiled), Ribollita (מרק לחם איטלקי), ו ריבוליטה עם נקניק איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מיין ושטוף את השעועית לפני הצבת אותם בסיר גדול עם המים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים 5 דקות. כבה חום, לכסות, ולתת לעמוד 1 1/2 שעות.
מניחים את השעועית, מרק עוף, שום, עלי מרווה, עלי דפנה ומלח בסיר גדול. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד שעועית מכרז, על 2 שעות. מגניב.
הסר 1 כוס שעועית. השליכו את עלי המפרץ ועלי מרווה. מערבבים את תערובת השעועית הנותרת עם מערבל יד עד חלקה. תניח בצד.
מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד שקוף, על 10 דקות.
מערבבים את הגזר, סלרי, תפוחי אדמה, כרוב, צ ' ארד שוויצרי, כרוב עם בצל. מערבבים את העגבניות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. כיסוי, ומבשלים עד שהירוקים נבלו, תוך ערבוב לפחות פעם אחת, כ -20 דקות. מערבבים בתערובת פריד שעועית, ומבשלים 40 דקות עד התערובת מתעבה. מערבבים את השעועית השמורה. להתאים תבלינים לפי הטעם.
מוסיפים את פרוסות הלחם הקלוי; מבשלים עד שהלחם ספוג, בערך 10 דקות יותר. מגניב, ומקרר בין לילה.
לחמם את המרק על אש נמוכה עד מחומם דרך, כ -20 דקות.
מגישים כל מנה מעוטרת ב 2 כפות גבינת פרמזן ו טפטוף של שמן זית.