קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות54
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

ריבוליטה (מרק כרוב איטלקי מבושל מחדש)

ריבוליטה (מרק כרוב איטלקי מבושל מחדש)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Ribollita (מרק כרוב איטלקי Reboiled). מנה אחת מכילה 510 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. לכו לחנות ותרימו עלי דפנה, עלי מרווה, כרוב, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-30 דקות. נסו Ribollita (מרק כרוב איטלקי Reboiled), Ribollita (מרק לחם איטלקי), ו ריבוליטה עם נקניק איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מיין ושטוף את השעועית לפני הצבת אותם בסיר גדול עם המים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים 5 דקות. כבה חום, לכסות, ולתת לעמוד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
ניקוז.
3
מניחים את השעועית, מרק עוף, שום, עלי מרווה, עלי דפנה ומלח בסיר גדול. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד שעועית מכרז, על 2 שעות. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
הסר 1 כוס שעועית. השליכו את עלי המפרץ ועלי מרווה. מערבבים את תערובת השעועית הנותרת עם מערבל יד עד חלקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
גב שומן חזירגב שומן חזיר
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד שקוף, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מערבבים את הגזר, סלרי, תפוחי אדמה, כרוב, צ ' ארד שוויצרי, כרוב עם בצל. מערבבים את העגבניות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. כיסוי, ומבשלים עד שהירוקים נבלו, תוך ערבוב לפחות פעם אחת, כ -20 דקות. מערבבים בתערובת פריד שעועית, ומבשלים 40 דקות עד התערובת מתעבה. מערבבים את השעועית השמורה. להתאים תבלינים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
Chard שוויצריChard שוויצרי
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ירוקירוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
כרובכרוב
8
מוסיפים את פרוסות הלחם הקלוי; מבשלים עד שהלחם ספוג, בערך 10 דקות יותר. מגניב, ומקרר בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
9
לחמם את המרק על אש נמוכה עד מחומם דרך, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
10
מגישים כל מנה מעוטרת ב 2 כפות גבינת פרמזן ו טפטוף של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק