ריבועי אגוזי לוז משמשים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ריבועי אגוזי לוז משמש. והוא מספק כ 1 מנות . מנה אחת מכילה 424 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות אם יש לכם קמח, גרידת לימון, אגוזי לוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ריבועים אגוזי לוז שיבולת שועל, ריבועי קרמל אגוזים טבולים בשוקולד, ו ריבועי משמש.
הוראות
מערבבים את אגוזי לוז, שפיץ, קמח, קינמון, ואבקת קקאו בקערה בינונית, ומניחים בצד.
בקערה של מערבל לעמוד, מצויד מצורף ההנעה, לשלב את החמאה, גרידה, ומיץ לימון ומערבבים על מהירות בינונית.
מוסיפים את הסוכר ומערבבים במהירות נמוכה במשך 30 שניות כדי להתמזג, ולאחר מכן להגדיל את המהירות בינונית לנצח עד רכות, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את החומרים יבשים ומערבבים במהירות נמוכה, עוצרים לגרד את הצדדים של הקערה, עד רק incorporated, 2 עד 3 דקות.
טופס את הבצק לתוך ריבוע 7 אינץ', לעטוף בניילון נצמד, ומקרר במשך 30 דקות.
בינתיים, להסיר את המכסה מן הצנצנת של ריבה, למקם את הצנצנת במיקרוגל, מיקרוגל במשך 1 דקה. מערבבים וממשיכים לחמם עד שהריבה נמסה וחמה. או מניחים את הריבה בסיר קטן וחום מעל חום בינוני עד מתרכך. מסננים את הריבה לתוך קערה קטנה ומניחים את הפרי בצד לשימוש נוסף.
מניחים את המדפים בשליש התחתון והעליון של התנור ומחממים מראש את התנור ל-350F. קו שני יריעות אפייה עם סילפאט או נייר קלף.
מגלגלים כל חתיכה בין שתי פיסות נייר קלף או ניילון נצמד עד עובי 3/16 אינץ'.
לגזור עוגיות עם חותך מרובע 1-2 אינץ 'או סכין ומניח על הסדינים מוכנים על אינץ' זה מזה.
אופים במשך 18 עד 20 דקות, סיבוב הסדינים באמצע האפייה. החלק את המשי או הקלף עם העוגיות על מדפי קירור כדי להתקרר לחלוטין.
מניחים חצי מהעוגיות הפוכות על משטח עבודה. למעלה כל אחד עם כ 1 כפית ריבה.
מניחים את שאר העוגיות בצד ימין מעל המילוי, ודוחפים בעדינות כדי כריך העוגיות.
קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
טובלים חצי מכל עוגייה בשוקולד ומניחים על תבנית האפייה להקשיח.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;