ריבועי דלעת
גשו לסופר וקנו קמח, סודה לשתיה, ציפורן טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . נסו ריבועי פאי דלעת, ריבועי פאי דלעת, ו ריבועי פאי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9x13 אינץ תבנית אפייה.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הביצים, שמן, סוכר ודלעת עד חלקה. מנפים יחד את הקמח, קינמון, ציפורן, זנגביל, אגוז מוסקט, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח. מערבבים לתוך תערובת הדלעת.
מורחים באופן שווה לתוך מחבת מוכן ואופים במשך 25 עד 30 דקות. הסורגים אמורים לחזור למגע כשנסיים. אפשר להתקרר לפני הזיגוג.