קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות5
מגזין

ריבועי דלעת

ריבועי דלעת
גשו לסופר וקנו קמח, סודה לשתיה, ציפורן טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . נסו ריבועי פאי דלעת, ריבועי פאי דלעת, ו ריבועי פאי דלעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9x13 אינץ תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הביצים, שמן, סוכר ודלעת עד חלקה. מנפים יחד את הקמח, קינמון, ציפורן, זנגביל, אגוז מוסקט, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח. מערבבים לתוך תערובת הדלעת.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קינמוןקינמון
דלעתדלעת
ציפורןציפורן
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מורחים באופן שווה לתוך מחבת מוכן ואופים במשך 25 עד 30 דקות. הסורגים אמורים לחזור למגע כשנסיים. אפשר להתקרר לפני הזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת