ריבועי חמאה הל
ריבועי חמאה הל עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מנה אחת מכילה 71 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 72 מנות. אם יש לכם אבקת אפייה, מלח, ממתקים סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. מתכונים דומים: אפוי תפוח חמאה הל סופגניות עם זיגוג חמאה חום, עוף חמאה הל, ו חמאת תפוחים Cardamom.
הוראות
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, מלח, הל, קינמון, ו allspice בקערה.
הכה יחד חמאה וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, על 2 דקות במערבל עמדה (רצוי מצויד מצורף משוט) או 4 דקות עם כף יד. מקציפים ביצים ווניל. להפחית את המהירות לנמוך, ולאחר מכן לערבב בתערובת קמח עד רק בשילוב.
טופס בצק לתוך 2 (12 אינץ') יומני (1 1/2 אינץ ' קוטר), כל אחד על גיליון משלה של פלסטיק לעטוף. השתמש בניילון נצמד והידיים שלך כדי לגלגל, ללחוץ ולרבע את הצדדים של יומני הרישום. צינה יומני על תבנית אפייה עד מוצק מעט, על 1 שעה, ולאחר מכן יומני חלקה עם ניילון לעטוף בצד שטוח של סרגל כדי להשיג צדדים ישרים. יומן צמרמורת על תבנית אפייה עד המשרד, על 1 שעה.
לשים מדפי תנור בשלישים העליונים והתחתונים של התנור וחימום מראש לתנור ל 350 ° F.
חותכים פרוסות בעובי 1/4 אינץ 'מספיק רזה מבול עץ עם סכין כדי למלא 2 גיליונות אפייה גדולים ungreased, סידור פרוסות על 1 אינץ' זה מזה (צ ' יל שנותר בצק, עטוף בניילון נצמד).
אופים עוגיות, החלפת מיקום של גיליונות באמצע אפייה, עד הקצוות הם זהובים, 10 עד 12 דקות בסך הכל. מגניב על גיליונות 3 דקות, ולאחר מכן להעביר מדפים להתקרר לחלוטין. הפוך יותר עוגיות עם בצק שנותר על גיליונות אפייה מקורר.
לטאטא יחד אבקת אספרסו, וניל, ו 1 1/2 כפות חלב עד אבקת אספרסו הוא מומס, ולאחר מכן להוסיף ממתקים סוכר ומספיק חלב נוסף כדי להפוך את הדובדבן עבה אבל pourable. כף לתוך שקית sealable ולחתוך 1/8 אינץ ' את הפינה התחתונה.
כפית שוקולד נמס לתוך שקית sealable אחר ולחתוך 1/8 אינץ ' את הפינה התחתונה.
צינור כמה זיגוג אספרסו ושוקולד על כל עוגייה ולתת עוגיות לעמוד על מדפים עד ערכות הדובדבן, על 2 שעות.
* בולי עץ הבצק יכול להיות מקורר 5 ימים או קפוא, עטוף בשכבה כפולה של ניילון לעטוף, 1 חודש (להפשיר במקרר רק עד שהם יכולים להיות פרוסים).* עוגיות (עם או בלי זיגוג) לשמור, שכבות בין גיליונות של נייר שעווה או קלף, במיכל אטום בטמפרטורת החדר 1 שבוע.