קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

ריבועי חמוציות

ריבועי חמוציות
זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. . נסו ריבועי חמוציות, ריבועי חמוציות, ו ריבועי חמוציות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הסוכר, הקמח, אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
חותכים את החמאה או מרגרינה עד הגושים אינם גדולים יותר אפונה. מערבבים בביצה רק קצת, אבל מאפשרים לתערובת להישאר קצת מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
4
מפזרים חצי מהתערובת בשכבה זוגית בתחתית מחבת 9x13 אינץ'. לארוז לתוך קרום מוצק.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מורחים את רוטב חמוציות על הקרום. להתפורר התערובת הנותרת על רוטב חמוציות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
6
אופים במשך 40 דקות בתנור שחומם מראש, עד העליון הוא חום זהוב. מגניב לפני חיתוך לתוך ברים.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)