ריבועי ליים בעלי ראש קרוסלת
ריבועי ליים בעלי ראש קרוסל עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 119 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם מלח, מיץ ליים מפתח, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 10%. מתכונים דומים: ריבועי ליים בעלי ראש קרוסלת, עוגת לימונית מקדמיה, ו 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי.
הוראות
מקום ראשון 5 מרכיבים בקערה בינונית; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד שמנת (כ 2 דקות). כף קלה 1 כוס קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין. בהדרגה להוסיף 1 כוס קמח תערובת חמאה, מכה במהירות נמוכה עד תערובת דומה ארוחה גסה. לחץ בעדינות על שני שלישים של תערובת (על 1 1/3 כוסות) לתחתית של מחבת אפייה מרובעת 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול; הגדר הנותרים תערובת קמח 2/3 כוס בצד.
אופים ב 350 במשך 12 דקות או עד רק מתחיל חום.
שלב 2/3 כוס סוכר, 3 כפות קמח, אבקת אפייה, ו 1/8 כפית מלח בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים מיץ לימון וביצים, ערבוב עם מקצף עד חלקה.
אופים ב 350 במשך 12 דקות.
הסר מחבת מהתנור (לא לכבות את התנור); מפזרים הנותרים תערובת קמח 2/3 כוס באופן שווה על תערובת ביצה.
אופים 8 עד 10 דקות נוספות או עד סט.
הסר מהתנור; מגניב במחבת על מתלה חוט.
מפזרים באופן שווה עם אבקת סוכר.