קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ריבועי מוס לימון-פטל

ריבועי מוס לימון-פטל
ריבועי מוס לימון-פטל דורש מסביב 4 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 304 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . לכי לחנות וקחי וופלים, סוכר, קוביות קרח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ריבועי מוס לימון-פטל, עוגת מוס פטל לימון בצנצנת, ו עוגת לימון עם מוס פטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
לעמוד 16 וופלים סביב קצה של פלסטיק עטוף 8 אינץ ' מרובע פאן.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות סנדוויץ' מלבניות מלבניותעוגיות סנדוויץ' מלבניות מלבניות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים מים רותחים לתערובת ג ' לטין; מערבבים 2 דקות. עד שהתמוסס לחלוטין. מערבבים בקרח עד שנמסו.
מרכיבים שתצטרך
בטעם תותבטעם תות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
3
לנצח הבא 3 מרכיבים בקערה גדולה עם מיקסר עד מעורבב. בהדרגה להכות בג ' לטין.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
להקציף ב 2 כוסות שוט מגניב.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
יוצקים חצי תערובת ג ' לטין למחבת מוכנה; מכסים עם 16 ופלים. שימורי מיקרוגל על 15 שניות גבוהות. או עד מותך; מברשת על הוופלים. למעלה עם תערובת ג ' לטין הנותרים ופלים.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
עוגיות סנדוויץ' מלבניות מלבניותעוגיות סנדוויץ' מלבניות מלבניות
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מקררים 4 שעות או עד המשרד. הפוך קינוח על צלחת; העליון עם הנותרים שוט מגניב ופירות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים