ריבועי עוגת גבינה עם עגבניות מיובשות
ריבועי עוגת גבינה עם עגבניות מיובשות זה ... צמחוני ומספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 247 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. . אם יש לך אורגנו, קמח, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, פסטו עגבניות מיובשים טבעוני קל, ו יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
כדי להפוך את הקרום: בקערה בינונית תערובת קמח וחמאה או מרגרינה עד תערובת דומה פירורים גסים.
מוסיפים ביצה ומתמזגים רק עד שהבצק מתחיל להתקלקל. לחץ על הבצק על החלק התחתון של צלחת אפייה משומנת קלות 9x13 אינץ ' (הבצק יהיה דק).
אופים בתנור שחומם מראש במשך כ 10 דקות, עד זהוב קלות.
בואו להתקרר ולהניח בצד (הערה: לשמור על תנור באותו חום.)
מניחים עגבניות, שמן שמור, שום אורגנו בבלנדר או מעבד מזון. קוצצים דק. להתמזג ביצים.
הוסף גבינת שמנת (צריך להיות טמפרטורת החדר) ולמזג את כל עד חלקה.
מוסיפים שמנת חמוצה ומערבבים עד הכל מעורבב יחד.
העברת תערובת לקערה בינונית ומערבבים בצל ירוק. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ושופכים מילוי לקרום שמור.
אופים בתנור שחומם מראש עד מילוי פחזניות למעלה והוא חום בהיר, כ 20 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר לחתוך לריבועים.