ריבועי פאי חמוציות ותפוחים
ריבועי פאי חמוציות ותפוחים הם צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 311 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו חלמון ביצה, קמח, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו ריבועי חמוציות תפוחים, ריבועי חמוציות תפוחים, ו קל תפוח-ריבועי קינוח חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 375 ° F. בקערה גדולה, לשלב 1 1/2 כוסות קמח, סוכר 1/4 כפית מלח; לערבב היטב. עם בלנדר מאפה, לחתוך 1/2 כוס חמאה עד תערובת דומה פירורים גס.
בקערה קטנה, לשלב חלמון ביצה וחלב; לנצח היטב.
מוסיפים לתערובת הקמח; מערבבים רק עד שמרכיבים יבשים נרטבים.
על משטח מקומח קל, לגלגל בצק כדי ליצור מלבן 15x11 אינץ'.
מקום במחבת ungreased 13x9 אינץ'. לחץ בתחתית ו 1 אינץ ' עד הצדדים של מחבת.
מניחים תפוחים בקערת מיקרוגל גדולה-בטוחה. מיקרוגל על גבוה במשך 6 עד 8 דקות, ערבוב כל 2 דקות, או עד תפוחים הם מזלג מכרז.
מוסיפים 1 כוס סוכר, 1/4 כוס קמח, קינמון 1/2 כפית מלח; לערבב היטב. תערובת תפוחים כפית מעל הקרום.
בקערה בינונית, לשלב 1 כוס קמח, סוכר חום ו 1/2 כוס חמאה; לערבב עד מתפורר.
אופים ב 191°. במשך 45 עד 60 דקות או עד ציפוי הוא חום זהוב עמוק, תפוחים הם במכרז ומילוי הוא מבעבע. מגניב 1 שעה.
כדי לשרת, לחתוך קינוח חם לריבועים; מקום על צלחות קינוח הפרט. מעל כל אחד עם ציפוי קרמל וגלידה.